Calitățile cu care Universul te-a înzestrat, în funcție de zodia ta

Descoperă care sunt cele mai mari calități ale tale și fii mândră de ele!

 

Berbec


Ești extrem de oprimist/ă și ai o inimă mare. Ești însetat/ă după provocare, ai spirit de războinic și lupți pentru ceea ce iubești.

Taur


Faci întotdeauna ceea ce spui că vei face și nu te oprești până nu ajungi acolo unde ți-ai propus. De asemenea, ai răbdare cât carul!

Gemeni


Ești foarte înțelept/eaptă, ingenios/oasă și te adaptezi ușor schimbărilor. De asemenea, reușești să depășești mereu obstacolele vieții.

Rac


Ai o inimă mare și un suflet sensibil, ești empatic/ă și îi înțelegi pe cei din jurul tău. De asemenea, arăți câtă putere există în vulnerabilitate.

Citește și: Top 5 zodii care pun la îndoială totul. Nu au încredere în nimeni și nimic!

Leu


Ești curajos/oasă, blând/ă și carismatic/ă. De asemenea, ești generos/oasă și iubitor/oare de distracție, precum patosul unui copil pentru viață.

Fecioară


Întotdeauna vezi cea mai eficientă cale din fața ta, dedicarea ta este de neclintit și ai o integritate puternică. Ai capacitatea de a schimba lucrurile în mai bine.

Balanță


Ai tact, ești inteligent/ă și bun/ă la suflet. Ai abilitatea de a-i asculta pe ceilalți cu adevărat și de a-i face să se simtă auziți.

Scorpion


Ești carismatic/ă și iubești viața. Pasiunea ta te conduce către mișcări curajoase. Ești intuitiv/ă, rezistent/ă și capabil/ă să te schimbi și adaptezi cu ușurință.

Poate te interesează și: Cum reacționează zodiile când sunt înșelate. Infidelitatea nu este ușoară pentru nimeni!

Săgetător


Ești optimist/ă, ai simțul umorului și iubești viața. Pasiunea și setea de noi experiențe te ajută să evoluezi. Aduci foc, distracție și gândire deschisă lumii.

Capricorn


Ești foarte sigur/ă de sine, stabil/ă mental și ai abilitatea de a pune toate piesele puzzle-ului la locul lor. Ești incredibil de puternic/ă și determinat/ă.

Vărsător


Ești foarte înțelegător/oare și liber/ă. Spiritul tău umanitar și faptul că nu îți e frică niciodată să îți spui propriul adevăr sunt ceea ce îi inspiră pe alții.

Pești


Ai o imaginație bogată, care se observă în orice faci. De asemenea, ești înțelept/eaptă și ai abilitatea de a descoperi magia în orice lucru. 



Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod