Horoscop 24 mai: Bat clopote de nuntă pentru Fecioară, zi extenuantă pentru Vărsător

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi s-ar putea să dai de oameni care au aceleași idei ca și tine. Astrele spun că s-ar putea să ai, în sfârșit, o conversație sinceră cu iubitul/a și să-ți exprimi profund angajamentul.

Taur


Logica va fi punctul tău forte astăzi, dar în jocul vieții, uneori inima învinge, alteori mintea. Abilitățile tale analitice te vor ajuta să înțelegi lucrurile mai bine, la rândul lor, făcându-te mai înțelept/eaptă.

Gemeni


Vei asista la o îmbunătățire marcantă a stării tale de spirit. Această schimbare se poate datora timpului alocat doar pentru tine, cum ar fi vizionarea unui film sau ascultarea unei muzici bune.

Rac


Știi cum să faci bani, dar știi și mai bine să-i folosești.
Astăzi vei fi cu ochii pe oferte și ceva grozav îți va ieși în cale. De asemenea, este posibil să plănuiești să cheltui niște bani pentru petrecerea timpului liber, divertisment sau familie.


Leu


Ideile bune pot veni în orice moment al zilei. Așadar, îmbunătățește-ți abilitățile de management, deoarece vei avea nevoie de ele pentru a te ajuta să te organizezi și să profiți de multitudinea de idei care te vor bombarda astăzi.

Fecioară


O idee bună îți poate schimba viața, așa cum o poezie bună te poate ajuta să câștigi o soție! Deci, dacă ești în căutarea unui partener pe viață, exprimă-te astăzi fără inhibiții.
În ceea ce privește banii, nu vor exista schimbări.


Balanță


Astăzi s-ar putea să realizezi inutilitatea eforturilor tale și eșecul constant în obținerea succesului. Dar nu dispera, spun astrele. Concentrează-te asupra obiectivelor pe termen lung și totul va fi bine.

Scorpion


Uneori, așteptarea cu răbdare este cea mai bună politică, mai ales dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă. Nu te aștepta la succes imediat. Ia-ți măsuri de precauție în tot ce faci astăzi.

Săgetător


Există o gaură mare în buzunarul tău și este timpul să cauți remedii în acest scop.
E posibil ca anumite persoane din jurul tău să profite de tine și de banii tăi. Nu încerca să faci pe plac nimănui.


Capricorn


Astăzi vei descoperi că ești foarte bun/ă la flirt, deoarece atragi cu grație și rapiditate pe oricine din jurul tău. Cea mai mare parte a zilei ți-o vei petrece în compania unei persoane dragi, poate mergând la un picnic sau la o întâlnire romantică de o zi.

Vărsător


Munca te va lăsa fără energie astăzi. De asemenea, colegii sau partenerii tăi vor face tot posibilul să-ți strice reputația și de a te proiecta ca fiind incompetent/ă.
Dar, spre disperarea lor, le vei demonstra contrariul și le vei demasca intențiile sinistre.


Pești


Astăzi vei lovi acolo unde doare cel mai tare și le vei arăta dușmanilor tăi că ai tot ce este nevoie pentru a fi un/o câștigător/oare. Superioritatea ta va domni peste a lor și e suficient ca să îi distrugi definitiv.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod