Cupluri de zodii care nu vor avea viață lungă împreună

Top zodii incompatibile într-un cuplu!

Calitățile, defectele și preferințele sunt dictate pe de-o parte de zodiac. Așa se face să unele cupluri sunt incompatibile pe termen lung, deoarece trăsăturile definitorii ale celor două zodii nu fac casă bună împreună.

Desigur, există și excepții, așa că apartenența la semnul zodiacal greșit nu ar trebui să fie un motiv de despărțire.

Citește și: Zodiile extrem de suspicioase versus zodiile care au prea multă încredere

Cupluri de zodii care nu vor avea viață lungă împreună

 

Berbec și Rac


Berbecul energic, direct și ferm va călca în picioare semntimentele sensibilului Rac.

Zodia de foc vrea libertate și pasiune, zodia de apă caută stabilitate și romantism.

Poate că la început contrariile se atrag, dar cu timpul Berbecul va ceda nervos, iar Racul se va alege cu inima zdrobită.

Când devine evident că stresul și resentimentele sunt mai puternice decât dragostea, mai bine cei doi își spun la revedere.



De asemenea, Berbecul ar trebui să evite relațiile romantice cu Capricornii, iar Racii ar trebui să stea departe de Balanță.

Taur și Vărsător


Vărsătorii sunt mult prea răzvrătiți pentru principiile de neclintit ale Taurului conservator.

Farmecul lor poate părea irezistibil la început, dar dispare pe măsură ce observi cât de diferite sunt preocupările voastre.

În plus, pe cât de posesiv este Taurul, cei născuți sub semnul Vărsătorului iubesc libertatea. Și niciunul dintre ei nu este dispus să renunțe la ce este al lor.

Nici relația unui Taur cu un Leu sau a unui Vărsător cu un Scorpion nu ar fi mult mai reușită, dacă niciunul dintre ei nu este dispus să facă compromisuri majore.

Gemeni și Pești


Gemenii sunt curioși, le place să descopere și să experimenteze și pot fi cu ușurință atrași de Peștii visători și misterioși.

Cu toate acestea, sensibilitatea Peștilor înseamnă multă nevoie de atenție și afecțiune, în timp ce Gemenii sunt dominați de intelect și logică și uneori pot fi răutăcioși chiar și fără să-și dea seama.



Dacă Gemenii nu își fac timp pentru Pești și nu-i înconjoară cu grija lor, îi vor pierde. Neîncrederea și instabilitatea stau în calea fericirii lor.

Gemenii cu Fecioarele, dar și Peștii cu Săgetătorul au compatibilitate la fel de redusă.

Poate te interesează și: De ce ești încă singură? Principalele 5 motive, în funcție de zodia ta

Leu și Scorpion


Aici este vorba despre două semne puternice și războinice, mândre, care cu greu pot face pace.

Leul independent se va sătura repede de nevoia Scorpionului de control și gelozie, pentru că nu suportă să fie dominat.

În plus, pe cât de direct este Leul, Scorpionul este extrem de secretos, așteaptă să-i ghicească gândurile pentru ca apoi să îi reproșeze că nu a reușit.

E adevărat, după certuri aprinse, în dormitor urmează împăcări fierbinți, dar lucrurile nu pot fi rezolvate așa pentru totdeauna.



De asemenea, Leul și Taurul sau Scorpionul și Vărsătorul nu se înțeleg deloc!

Fecioară și Săgetător


Fecioarele sunt devotate și sufletiste, în timp ce Săgetătorii sunt înclinați către aventuri și infidelitate, aducând multe lacrimi în viața acestor nativi care visează la un partener stabil, dependent de ei.

În plus, semn de foc, Săgetătorul se entuziasmează rapid, în timp ce calmul Fecioarei îl dezarmează și chiar îl enervează pentru că îi taie din elan și din dorința de aventură.

În timp ce Săgetătorul vrea să rezolve totul imediat ce bate din palme, Fecioara este meticuloasă, timidă, iar imprevizibilul o sperie.

Fecioarele ar trebui să evite și Gemenii, iar Săgetătorii, Peștii!

Balanță și Capricorn


Atracția fizică puternică îi va ține împreună până când apar primele neînțelegeri.

Capricornul este introvertit pentru Balanța destul de instabilă, care își dorește mereu ceva nou și iubește provocările.



Plictiseala și indiferența sunt cele care au pus o astfel de relație de dragoste în așteptare, Capricornul fiind mult prea cu picioarele pe pământ și serios pentru Balanța mereu dornică de distracție și lucruri noi.

Balanța ar trebui să stea cât mai departe posibil de relațiile amoroase cu Racii, iar Capricornii ar trebui să fugă de Berbec!

Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod