Horoscop 18 mai: Gemenii vor avea șansa vieții lor astăzi, Vărsătorul nu trebuie să pună totul la suflet

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Nu încerca să tragi de ceva care pur și simplu nu va funcționa. Și aici este vorba despre relația amoroasă în care ești implicat/ă. Fii cu cineva căruia îi pasă cu adevărat de tine, de interesele tale și de bunăstarea ta. Nu te mulțumi niciodată cu puțin, știi ce meriți!

Taur


Este timpul să îți faci bagajele și să mergi într-un loc absolut fabulos. Ai strâns suficienți bani și ai nevoie de o pauză de răsfăț binemeritată. Doar fă-ți bagajele, ia pe cineva drag cu tine și plecați!

Gemeni


Dacă ești șomer/ă, astăzi vei avea șansa vieții tale.
Din punct de vedere financiar, din păcate, nu te descurci prea bine. Profită de oportunitățile care îți ies din cale și ieși din zona de confort pentru a avea o viață decentă.


Rac


Nu bea băuturi foarte reci și optează pentru sucuri naturale și ceaiuri. Punctul tău slab va fi gâtul astăzi, așa că ai grijă. Privitor la seară, cineva te va surprinde cu o veste oarecum bună.

Leu


Dacă ești singur/ă, astăzi vei accepta, în sfârșit, o invitație din partea unui prieten care tot încearcă să se întâlnească cu tine. Va ieși ceva bun din asta! Dacă ai deja pe cineva, te simți foarte încrezător/oare în relația ta.

Fecioară


Încerci de mult timp să îți schimbi situația la locul de muncă, însă fără rezultate.
Dacă nu ești fericit/ă cu ceea ce faci, atunci poate că este timpul să renunți. Așteaptă-te la venituri minore astăzi.


Balanță


Dacă ai dureri de dinți astăzi, programează-te la dentist cât mai repede posibil. Caută modalități prin care îți poți îmbunătăți rutina de îngrijire pentru a evita astfel de probleme pe viitor.

Scorpion


Nu pune niciodată sentimentele altora deasupra alor tale. Nu-ți fie frică să eșuezi! Ție ți-e frică de cum vor reacționa alții la asta și nu e o gândire sănătoasă, iar tu știi asta foarte bine, însă nu te poți schimba.

Săgetător


Complimentele și micile gesturi de afecțiune îți pot întări relația.
Dacă ești singur/ă, ar trebui să flirtezi cu un Leu astăzi. În ceea ce privește banii, astrele îți vor aduce multe lucruri bune.


Capricorn


Încearcă să fii consecvent/ă cu schimbările pe care încerci să le faci în viața ta. Schimbă-ți dieta, pentru început. În ceea ce privește banii, există niște venituri neașteptate care vin în calea ta.

Vărsător


Ești altruist/ă și ești mereu dispus/ă să îi ajuți pe ceilalți. Din păcate, astăzi vei învăța o lecție dură privitoare la acest aspect. Încearcă să nu pui la suflet chiar totul, deoarece vei suferi prea mult.

Pești


Sentimentele dintr-un cuplu pot fi uneori extrem de puternice.

Încearcă să nu lași gelozia și resentimentele să te învingă, deoarece, astfel, se anunță sfârșitul relației tale. Dacă ești singur/ă, nu da a doua șansă cuiva care te-a rănit nu demult.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod