Horoscop 19 mai: Vești neașteptate pentru Lei, zi marcantă pentru Săgetători

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


O confuzie de ultimă oră are potențialul de a-ți da planurile peste cap. Înconjoară-te de energie pozitivă, acest lucru te va ajuta să atragi lucrurile bune de partea ta. Vorbește deschis cu cineva care te supără.

Taur


Nu-ți fie teamă să negociezi pentru un salariu mai bun. Dacă ți-ai făcut treaba bine și ai muncit sârguincios, atunci este corect ceea ce ceri. În ceea ce privește dragostea, te vei simți pregătit/ă să-ți asumi orice.

Gemeni


În cuplu te vei simți mai bine decât ieri. Comunicarea face minuni. Dacă ești singur/ă, vei vibra în jurul unui Berbec.
Nu bea nimic rece și nu te înconjura de oameni care sunt deja bolnavi și care ar putea să îți transmită boala.


Rac


Totul va fi în regulă astăzi în ceea ce privește dragostea. Cineva te va aborda la locul de muncă și îți va cere un mic împrumut. Dacă această persoană este cineva în care ai încredere, ar trebui să o ajuți.

Leu


O veste neașteptată vine astăzi pentru tine. Se poate să privească pe cineva drag, dar să aibă o influență mare și asupra ta. Nu se știe dacă este bună sau rea, vei fi surprins/ă de ce vei afla.

Fecioară


Firea ta directă și sensibilă în același timp intervine în relația ta de cuplu și îți poate crea câteva probleme.
Încearcă să îți măsori bine cuvintele înainte de a le scoate pe gură, chiar dacă te deranjează ceva în acel moment și te simți îndreptățit/ă.


Balanță


Încearcă să nu te mai prefaci atât în fața persoanei iubite, deoarece vei fi demascat/ă și va fi mai rău de tine. Nu minți, chiar dacă minciunile tale sunt mici și inofensive. Numai gândul că îi poți ascunde ceva o va înnebuni.

Scorpion


Necunoscutul te intrigă, dar te și sperie în egală măsură. Astăzi va fi vorba despre schimbare, o schimbare pe care nu ți-ai dorit-o, dar căreia trebuie să i te adaptezi.
Lasă-te purtat/ă de val, nu ai ce face!


Săgetător


Ziua de astăzi va fi una marcantă pentru tine, deoarece o persoană în care aveai încrederea te va dezamăgi profund. Poate fi vorba despre partenerul/a de viață și poate fi vorba despre infidelitate aici.

Capricorn


Râsul face bine, așa că fă tot posibilul să fii cu zâmbetul pe buze, indiferent ce ți s-ar întâmpla astăzi. Încearcă să fii optimist/ă, deoarece nu poți schimba situația în care te regăsești în acest moment. Poți doar să speri că va fi mai bine.

Vărsător


Ziua de astăzi îți va aduce aproape o persoană la care ții foarte mult.
Bucură-te cât mai mult de prezența acesteia, deoarece nu va dura foarte mult timp. În ceea ce privește banii, nu acorda niciun împrumut nimănui.


Pești


Chiar dacă ai o mulțime de lucruri de făcut astăzi, gândul îți zboară numai la weekend. Aștepți cu nerăbdare să treacă ziua, însă cineva va observa că nu muncești și îți va atrage atenția. Din fericire, nu e șeful tău și mai poți să îți speli încă păcatele.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod