Horoscopul de weekend: Racul n-ar trebui să se grăbească în relații, Weekend plin de dragoste și pasiune pentru Scorpion

Citește horoscopul acestui weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Când vine vorba de viața ta amoroasă, totul este bine. Dacă ești singur/ă, te distrezi de minune flirtând și întâlnind oameni noi. Răsplătește-te cu o scurtă călătorie și fă niște căutări sufletești în acest weekend.

Taur


Când vine vorba de situația ta financiară, weekendul acesta vei avea puțin noroc. De aceea, nu te baza pe o sumă mare de bani. Ai niște facturi de plătit și unele împrumuturi care trebuie achitate și ele.

Gemeni


Stai departe de alimentele bogate în grăsimi, deoarece punctul tău slab este stomacul. S-ar putea să te simți rău în acest weekend dacă mănânci prea mult fast-food.
O persoană născută în zodia Pești te poate stresa în aceste zile.


Rac


Ești foarte grăbit/ă atunci când vine vorba de relații, dar s-ar putea să nu fii sigur/ă pe ce sau pe cine iei. Așadar, pune întrebări și nu îți fie jenă să întrebi ceea ce trebuie să știi.

Leu


Călătoriile în scop recreativ sunt favorizate în acest weekend. Pe de altă parte, ești bun/ă la păstrarea aparențelor și chiar și atunci când nu îți place de cineva, vei ține aceste păreri pentru tine și vei rămâne cordial/ă.

Fecioară


Weekendul acesta trebuie să ai mai multă grijă cu mâncarea, deoarece s-ar putea să nu îți pice bine.
Încearcă să te miști mai mult și să mănânci mai puțin și vei vedea că ai lejeritatea de a face activitățile care îți plac.


Balanță


Weekendul acesta vei avea parte de un eveniment care te va marca. Chiar dacă s-a întâmplat cu ceva timp în urmă, cineva revine din trecut și te bântuie. Simți remușcări pentru ceva ce ai făcut, dar nu mai poți face nimic pentru a schimba lucrurile.

Scorpion


Vei avea parte de un weekend plin de pasiune și dragoste. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de două zile foarte interesante. Poți flirta cu un Taur. De asemenea, poate fi necesar să faci unele cheltuieli.

Săgetător


Este posibil să întâmpini o durere de stomac în acest weekend.
Asta înseamnă că ceva din ce mănânci nu îți face bine. Asigură-te că nu consumi ceva expirat fără să știi. De asemenea, petrece ceva timp cu familia ta în aceste zile. Se vor bucura de timpul pe care îl petreci cu ei.


Capricorn


Chiar dacă este weekend, vei primi un e-mail legat de afaceri, care este important pentru viitorul carierei tale. Din punct de vedere financiar, ești în sfârșit într-un loc stabil și sigur. Fă tot ce poți pentru a menține acest lucru.

Vărsător


Ești un expert în gestionarea lucurilor, așadar, în acest weekend, un membru al familiei va avea nevoie de sfatul tău pentru că are încredere în opinia și onestitatea ta.
Există un loc în care ai călătorit recent și care ti-a rămas în minte, mai poți face o vizită acolo într-una din aceste zile.


Pești


Dacă tocmai ai intrat într-o relație, te vei simți ca și cum ai fi în vârful lumii. Astrele îți trimit o energie puternică și ești de neoprit. Chiar dacă ești puțin peste tot, fă tot posibilul să păstrezi totul împreună. Este greu, dar va merita.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod