Horoscop 22 mai: Instabilitate pentru Scorpion, sentimente aruncate în aer pentru Vărsător

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Cariera ta merge extraordinar. Șeful tău poate chiar va vrea să vorbească cu tine. Va fi o conversație foarte serioasă pentru că s-ar putea să obții o mărire de salariu. În ceea ce privește dragostea, s-ar putea să oficializezi relația în care ești implicat/ă.

Taur


În ceea ce privește banii, totul se va rezolva astăzi. Dacă simți că nu te mai regăsești la noul de muncă actual, încearcă să arunci o privire pe un site de joburi. Dacă te simți epuizat/ă, aprovizionează-te cu vitamine.

Gemeni


Uneori, ai tendința de a-ți minimiza sentimentele. Încearcă să renunți la acest obicei, pentru că îți faci rău ție ca persoană.
În ceea ce privește banii, astrele te sfătuiesc să nu dai bani cu împrumut.


Rac


Dacă ești singur/ă, te vei simți bine în preajma unui Săgetător. Dacă ești implicat/ă într-o relație, te vei simți iubit/ă și dorit/ă astăzi. Poartă ceva albastru pentru un plus de noroc.

Leu


Una peste alta, totul merge bine la locul de muncă. Ieși cu câțiva colegi. Este posibul să primești un e-mail sau un apel legat de afaceri care va fi foarte important în viitor. Astăzi, te vei simți bine cu ține însuți/însăți.

Fecioară


Astăzi îți vei recăpăta energia și vei fi fericit/ă.
Pune-ți o mască de față seara înainte de culcare și ai grijă de corpul tău cum știi tu mai bine. Acest lucru te va ajuta atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.


Balanță


Astrele îți trimit energie bună astăzi. Te vei simți plin de viață și pozitiv/ă. Împărtășește această energie și acest sentiment cu oamenii de care ești înconjurat. Numerele tale norocoase vor fi astăzi 8, 9 și 13.

Scorpion


Starea ta de spirit va fi foarte instabilă, dar din fericire partenerul/a de viață știe cum să reacționeze la astfel de situații. Dacă nu ai pe nimeni, cel mai probabil astăzi te vei simți foarte singur/ă.

Săgetător


În ceea ce privește banii, există ceva care te sâcâie.
Fie că cineva îți datorează bani, fie te gândești că ai investit în lucrul greșit. Punctul tău slab va fi stomacul, mai ales dacă ai un eveniment mare și important astăzi.


Capricorn


S-au întâmplat multe în ultimele zile și ai nevoie doar de un moment pentru a te gândi la tot. Sentimentele tale vor fi un pic sălbatice astăzi, așa că fii pregătit/ă pentru asta. Energia de astăzi se referă la iubirea de sine. Îmbrățișează sentimentul și fii cel/cea mai bun/ă.

Vărsător


Ești, în mod normal, foarte generos/oasă. Doar nu lăsa oamenii să profite de asta sau ai putea rămâne fără bani în buzunar.
Un test îți va arunca sentimentele în aer astăzi. Va avea sens în cele din urmă.


Pești


Dacă ești singur/ă, ar trebui să fii mai deschis/ă la noi experiențe. S-ar putea să găsești pe cineva pe care ai dori să-l cunoști. Dacă ai deja pe cineva, te vei simți confortabil/ă în relația ta.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod