Horoscopul de weekend: Vărsătorul trebuie să renunțe la cheltuielile inutile, iar Racul trebuie să se reorienteze

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Ai mare grijă la alimentație în acest sfârșit de săptămână, mai ales dacă știi că și în trecut ai avut probleme de digestie! Decât să apelezi la suplimente alimentare ori chiar la medicamente, mai bine îi oferi ce trebuie organismului tău prin intermediul meselor!

Taur


Sâmbătă o să te întâlneșți cu o persoană foarte bine pregătită în domeniul în care activezi și care te va influența să îi calci pe urme. Drept urmare, a două zi de weekend o vei petrece pe Wikipedia sau în biblioteci fizice, căutând să te documentezi cât mai aprofundat!

Gemeni


Petreci prea mult timp în fața laptopului și, din această cauză, te confrunți cu diverse afecțiuni oftalmologice. Nu mai amâna momentul și caută să mergi la un specialist! Serile vor fi nesperat de liniștite, așa că, în sfârșit, o să te simți cu adevărat odihnit/ă!

Rac


Chiar dacă e weekend, tu trebuie să te ocupi de o problema urgentă de la locul de muncă, iar asta îi va enerva la culme pe cei din jurul tău.
În loc să petreci timp de calitate cu ei, tu te concentrezi exclusiv pe job și culmea e că nici acolo nu te descurci excelent! Poate e cazul să te reorientezi!


Leu


În acest sfârșit de săptămână vei interacționa cu o autoritate de aplicare a legii, iar la finalul acesteia, cel mai probabil, te vei alege cu o sancțiune. Încearcă să îți păstrezi calmul și să îți recunoști greșeala că să nu ai parte de un tratament și mai dur!

Fecioară


Te vei mișca foarte rapid în acest weekend, mai ales dacă trebuie să iei decizii importante ori să tranșezi anumite situații. Datorită felului tău de a fi, nu lași loc niciunei interpretări. Ține-o tot așa!

Balanță


În acest sfârșit de săptămână, o să afli anumite detalii intime din viață prietenilor tăi.
Chiar dacă îți e greu să o faci, trebuie să păstrezi secretul și să dovedești că te-ai maturizat! În viitorul apropiat, te vei felicita pentru cum ai reacționat!


Scorpion


Încearcă să profiți la maximum de ocaziile ivite! De exemplu, dacă cineva te invită în oraș și se oferă să îți achite consumația, pur și simplu, lasă-l să o facă! Acceptând acest lucru, nu îi rămâi dator/datoare sub nicio formă, ci doar eviți o potențială situație stânjenitoare!

Săgetător


În acest sfârșit de săptămâna o să te întâlneșți cu o rudă mai îndepărtată și în mod evident, veți petrece mult timp împreună. Că să nu se simtă neglijat, încearcă să îl implici în discuție și pe partenerul tău! Cu siguranță că vor există subiecte de interes pentru toată lumea!

Capricorn


Chiar dacă nu te pricepi la treburile casei ori să repari diverse lucruri, asta nu înseamnă că poți apela oricând la bunătatea rudelor tale! Încearcă să lucrezi și singur/a pentru că nimeni nu are timpul necesar că să îți explice ție ceea ce trebuia să cunoști deja!

Vărsător


Dacă te confrunți cu probleme financiare, ar trebui să renunți la cheltuielile inutile! Chiar trebuie să mergi la shopping odată la două-trei zile? Cu siguranță că nu! În plus, ca să faci rost rapid de bani, poți și să vinzi acele obiecte pe care nu le mai foloseșți!

Pești


Nu reușești să îți găsești echilibrul în acest sfârșit de săptămână, așa că cel mai bine e să rămâi singur/ă pentru o perioadă.
Nu te speria, o să ai ocazia să îți pui ordine în idei și de ce nu, să îți planifici următoarele mișcări!

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod