Horoscopul zilei de vineri, 12 august: Vești bune pe plan emoțional pentru Rac, iar Taurul e prins la mijloc

Citește horoscopul zilei de vineri, 12 august și află ce te așteaptă!

Berbec


Te simți copleșit/ă de sarcinile de la locul de muncă? E clar, trebuie să dai dovadă de o mai bună organizare! În primul rând, renunță la orice alt factor perturbator și încearcă să iei pauze cât mai rare! De exemplu, de ce nu te lași de tot de fumat?

Taur


Unul dintre prietenii tăi are ceva de împărțit cu partenerul tău. Cum ești prins/ă cumva la mijloc, e firesc să încerci să împaci și capra și varza. Totuși, uneori acest lucru este imposibil. Nu te teme să fii mai tranșant/ă!

Gemeni


Ești în așteptarea rezultatului unui examen sau unui test susținut în urmă cu ceva timp. Din această cauză, simți cum emoțiile te năpădesc și îți e greu să te implici în alte proiecte ori să participi la diverse evenimente. Din fericire, rezultatul va fi unul pozitiv și la finalul zilei vei avea ce sărbători.

Rac


Din punct de vedere emoțional, pare că situația s-a așezat favorabil pentru tine.

Totuși, nu trebuie să te culci pe o ureche deoarece nu e nimic bătut în cuie. Rămâi la fel de vigilent/ă ca să eviți anumite surprize neplăcute!

Leu


Te descurci excelent la locul de muncă și, datorită acestui lucru, stârnești invidie în rândul colegilor. Din fericire, nu e vorba de ură ori de animozitate reală, ci mai degrabă de o mică rivalitate care dă naștere la competiție și, într-un final, aduce cele mai bune rezultate pentru companie.

Fecioară


Dacă simți că ți-ai revenit complet după boala cu care te-ai confruntat, poți încet-încet să-ți reiei activitățile cu care erai obișnuit/ă. De exemplu, poți să practici din nou sportul tău preferat ori să ieși în oraș cu prietenii. Toate acestea îți vor oferi liniște și te vor ajuta să scapi de stres.

Balanță


Ești o persoană echilibrată, dar astăzi o să te pierzi cu firea și vei reacționa neobișnuit de violent.

Spre surprinderea ta, partenerul tău de dialog va înțelege rapid mesajul și își va remodela conduita. Totuși, e vital să înțelegi că ulciorul nu merge de multe ori la apă!

Scorpion


O duci excelent din punct de vedere financiar și, grație acestui lucru, poți în sfârșit să îți permiți anumite obiecte mai scumpe. Dacă nu ai făcut-o deja, acum e momentul ideal să îți cumperi o mașină nouă ori să o schimbi pe cea pe care o deții, cu una mai performantă. Sigur și partenerul tău va fi încântat!

Săgetător


Ești mult prea leneș/a în ultima perioadă și, din această cauză, ratezi câteva oportunități importante de distracție. Încearcă să îți aminteșți de perioada liceului și să fii la fel de plin/ă de energie ca atunci! Pe seară, e posibil ca cineva să îți facă o vizită neașteptată, așa că cel mai probabil, o să renunți la planul tău anterior!

Capricorn


Ziua aceasta va fi la fel ca oricare altă pentru tine.

Dacă nu îndrăznești să faci câteva schimbări importante, o să te plafonezi în curând, iar apoi vei urma o pantă descendentă. Acționează cât încă nu e prea târziu!

Vărsător


Nu te-ai săturat ca permanent să ți se spună ce trebuie să faci? Fii mai incisiv/ă și, cel puțin pentru moment, renunță la excesul de politețe care te caracterizează! Dacă nu poți să ajungi masculul alfa, măcar luptă pentru poziția imediat următoare!

Pești


De dimineață o să te implici în foarte multe proiecte și, din această cauză, vei reuși cu greu să te concentrezi pe sarcinile de la serviciu. Dacă e vorba de ceva urgent, e firesc că șefii să fie nemulțumiți de ține și să îți caute înlocuitor. Încă nu e prea târziu să demonstrezi de ce eșți capabil/a!

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.


Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod