Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 iunie-4 iulie. Fecioara traversează cea mai bună perioadă a ei

Fecioara traversează cea mai bună perioadă a ei din punct de vedere profesional, care va veni la pachet cu multe beneficii financiare.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Trebuie să închei socotelile cu orice activitate, proiect sau afacere care îți aduce mai multe riscuri decât profituri. Trebuie să faci lucrurile corect, chiar dacă ți-ai dori să te îmbogățești peste noapte.

Nu o duci rău cu banii, dar pentru a realiza și aprecia situația ta, trebuie să-ți sporești încrederea interioară. Lucrurile funcționează bine, deschide ochii și vei vedea asta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

La locul de muncă ar trebui să încerci să fii mai docil/ă. Tratează-ți bine colegii, uneori ești atât de prins/ă într-ale tale, încât uiți să îi și saluți. Și, dacă te afli într-o poziție superioară, recunoaște și apreciază efortul angajaților tăi.

Poți înregistra mai multe progrese, în special din punct de vedere financiar, cu cuvinte frumoase decât prin biciuire.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână excelentă pentru problemele financiare. Vei experimenta o perioadă de abundență în care vei fi generos/oasă cu cei mai puțin norocoși.

Sentimentul general va fi că munca în echipă este cea care te ajută să faci mai mulți bani, așa că găsește-ți noi parteneri și prieteni pentru proiectele tale. Totuși, este important să rămâi prudent/ă pentru a evita ispita și risipa.
 

Citește și: 6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei putea începe noi proiecte în carieră în aceste zile. Găsești oportunități de a evolua, aducând înapoi vechi oferte de afaceri care nu te-au interesat la momentul respectiv.

Ești energic/ă și vesel/ă, iar buna dispoziție pe care o ai te va ajuta enorm în relațiile cu ceilalți, în special dacă la mijloc sunt afaceri sau tranzacții financiare. Poți primi recompense financiare surpriză.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este timpul să te reinventezi atunci când vine vorba de interviuri de angajare. Recrutorii sunt sătui de răspunsurile tipice pe care le oferă toată lumea. Află cum să-ți îmbunătățești performanța, astfel încât să te diferențiezi de ceilalți și să fii unic/ă.

Dificultățile tale financiare te-ar putea aduce în pragul disperării cândva în această săptămână. Vei fi tentată să îți investești banii în tot felul de proiecte ciudate care te pot bloca și mai mult. E posibil să ai o idee bună de afaceri, dar să îți fie teamă să o pui în aplicare singur/ă. Caută aliați de încredere printre prietenii tăi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Timpul va zbura săptămâna aceasta, mai ales atunci când vine vorba de afaceri, vânzări și schimburi de bani. Unele dintre oferte vor fi extrem de fructuoase. Nici tu nu credeai că poți să te descurci atât de bine.

Vei putea încheia o afacere, poți începe negocieri sau poți semna un contract important. Vei avea o bună cunoaștere despre tot ce se întâmplă și vei știi când și cum să acționezi. Banii vor veni negreșit în cel mai scurt timp.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când vine vorba de viața ta profesională, lucrurile arată destul de bine pentru tine. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-l îmbunătățești pe cel actual, vei găsi noi oportunități și se vor deschide noi uși.

Cu toate acestea, va trebui să faci tot posibilul pentru a te face auzit/ă, deoarece s-ar putea să ai sentimentul că nu ești suficient de apreciat/ă. Depinde de tine să oprești acest lanț de evenimente negative, iar nevoia de bani ar trebui să te impulsioneze suficient pentru a da tot ce ai tu mai bun.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când vine vorba de bani, nu ai de ce să îți faci griji. Viața ta decurge natural și frumos, iar speranța e ceea ce te îndreaptă spre cele mai bune șanse.

Dacă ai în plan să te implici într-o afacere, astrele îți garantează succesul. Vei obține profit dacă îți permiți să mergi mai departe cu ideile tale în loc să faci loc confortului, obișnuinței și simplității.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei începe săptămâna cu multe dificultăți la locul de muncă. Mesajele pe care le primești sunt neclare și te debusolează. Nu îți va fi ușor să comunici. Mai mult, există persoane care nu doresc să prosperi în cadrul companiei în care activezi și care îți pot pune piedici.

Cu toate acestea, nimic nu te poate opri, dimpotrivă, te motivează să continui să lupți pentru a-ți stabiliza situația financiară. Ai nevoie de asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Va fi o săptămână excelentă în ceea ce privește cariera. Vei fi creativ/ă și pregătit/ă să primești noutatea cu brațele deschise.

Tensiunile vor dispărea și acest lucru va permite banilor să intre mai ușor în viața ta. Fie că ești angajat/ă sau propriul tău stăpân, relațiile cu cei din jur sunt foarte importate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În zona carierei, predicția este că vei fi determinat/ă să îți urmezi visurile. Asta înseamnă că nu vei asculta sugestiile celor din jur și că vei planifica singur/ă acțiunile pentru a-ți atinge obiectivele.

E posibil să-ți schimbi locul de muncă din cauza faptului că ești nemulțumit/ă de banii pe care îi câștigi și consideri că meriți și poți mai mult.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Începe o perioadă mai liniștită pentru tine pe plan profesional și financiar. Vrei să profiți din plin de această situație pentru a vedea unde ai greșit în trecut și cum trebuie să acționezi pe viitor.

Fă o listă cu tot ce ai în plan, calculează-ți atent bugetul și dă-i bătaie. Acum ai o perspectivă mai realistă și nu ai cum să dai greș. Va fi mult de muncă, dar efortul se va vedea la buzunar.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod