Protecție solară ușor de aplicat, chiar și peste machiaj, cu pudra minerală ISDIN UV Mineral Brush

Iubim zilele de vară și razele calde ale soarelui. După o primăvară cam răcoroasă, sigur abia aștepți să te relaxezi la soare, pe șezlong, și să auzi valurile cum se sparg la mal. Poate că deja îți faci bagajul în gând și bifezi pe rând tot ceea ce îți trebuie pentru o vacanță perfectă: acel costum de baie în tendințe pe care urmează să-l cumperi, papucii de plajă, crema de protecție solară despre care știi că nu trebuie să-ți lipsească.
Adevărul este că asociem crema de protecție solară cu zilele de plajă. Este o greșeală majoră pe care o fac cei mai mulți oameni: aceea de a presupune că protecția solară este ceva ce folosim numai vara, în zilele de vacanță și de plajă.

Dar protecția solară este primul și cel mai important pas pe care îl poți face pentru a te asigura că ai o piele frumoasă, sănătoasă și cu un aspect tânăr cât mai mult timp. Este esențială pentru a preveni îmbătrânirea prematură și semnele ei, precum ridurile și liniile fine, petele pigmentare sau pielea lipsită de fermitate. De fapt, 80% din îmbătrânirea pielii este cauzată de expunerea la soare. 

Noi o spunem des și precizăm de fiecare dată când avem ocazia - este absolut necesar să-ți protejezi pielea de razele nocive ale soarelui în fiecare zi, indiferent de vreme sau anotimp.

Chiar dacă ne place mângâierea caldă a soarelui, razele sale au un efect negativ asupra pielii, atât la suprafață, cât și în profunzime. Radiațiile solare sunt mai complexe decât ne imaginăm și ne afectează puternic pielea. Recent, medicii dermatologi și specialiștii din industria dermatocosmetică sunt de acord ca, în afara protecției tradiționale împotriva razelor UVB și UVA, este necesar să ne protejăm și împotriva luminii vizibile (High Energy Visible Light) și a razelor Infraroșii A.

Radiația ultravioletă, care include razele UVA și UVB, este cea pe care o cunoaștem cel mai bine. Efectele sale asupra pielii sunt puternice, pentru că are capacitate mare de penetrare, ajungând până în derm, stratul profund al pielii. Radiațiile solare provoacă pete pigmentare, linii fine și riduri, iar expunerea pe termen lung poate cauza apariția cancerului de piele.

De aceea, aplicarea zilnică, repetată, a unui produs de protecție solară este cel mai important lucru pe care poți să-l faci pentru pielea ta. Știm deja la ce te gândești: cum să reaplici un produs de protecție solară de-a lungul zilei, dacă te-ai machiat dimineața și ai plecat de acasă?

Inovațiile în domeniul dermatocosmetic oferă soluția perfectă pentru această problemă cu care ne confruntăm cele mai multe dintre noi. 

Laboratoarele ISDIN, companie de produse dermatocosmetice cu o experiență de 46 de ani, îți oferă soluția pentru un ten impecabil, protejat perfect de soare. 


ISDIN UV Mineral Brush SPF50+ este o pudră minerală cu pensulă pentru protecție solară de uz zilnic. Oferă protecție solară ridicată, cu spectru larg, cu 100% filtre minerale pentru protecția împotriva radiațiilor UVB și UVA, dar și împotriva luminii albastre de energie înaltă și a radiațiilor infra-roșii (IR-A). Este foarte ușor de aplicat cu ajutorul pensulei integrate, o poți pune în geantă și vei putea reaplica de câte ori este nevoie de-a lungul zilei, chiar dacă ești machiată. 

Are o textură lejeră, ce permite pielii să respire, și conferă un aspect mat, invizibil. 


În afara protecției minerale ridicate, ISDIN UV Mineral Brush conține ingrediente active care protejează pielea de efectele negative ale poluării din aer. Are o formulă lejeră, fără culoare, care se adaptează oricărei nuanțe a tenului și poate fi aplicată peste machiaj. Sun Brush Mineral conține particule ce reflectă lumina și care reduc astfel aspectul ridurilor și fac ca tenul să arate mai neted.  

Filtrele 100% minerale fac ca pudra de protecție solară ISDIN UV Mineral Brush să fie hipoalergenică, potrivită chiar și pentru tenul sensibil.



Vei avea un ten cu aspect impecabil, protejat de razele nocive ale soarelui. Reaplicarea este cât se poate de simplă. Tot ce trebuie să faci este să scuturi de două ori pensula pe dosul palmei pentru a îndepărta surplusul de pudră, apoi să aplici pudra pe ten, gât și decolteu cu mișcări circulare. Poți să aplici oricând consideri că este necesar, la un interval de cel mult două ore, pentru ca nivelul de protecție să fie unul maxim de-a lungul întregii zile. 

Pudra minerală ISDIN UV Mineral Brush SPF50+ se aplică pe pielea uscată, după folosirea cremei hidratante, înainte de expunerea la soare. Dacă te machiezi, aplicarea pudrei trebuie să fie ultimul pas din rutina de machiaj. 


Inovațiile apar întotdeauna în urma unor cercetări riguroase. Fondat în anul 1975 în Spania, ISDIN este brandul nr.1 de produse dermatocosmetice din Spania, cu o prezență în peste 40 de țări la nivel mondial. ISDIN este un laborator internațional specializat în soluții inovatoare pentru majoritatea nevoilor și patologiilor dermatologice. Cercetarea și inovația constante ale laboratoarelor ISDIN au același obiectiv: de a dezvolta produse dermatologice avansate, ce îmbină formule eficiente, cu texturi noi și ușor de folosit. Produsele ISDIN sunt recomandate de medici dermatologi din întreaga lume.

Descoperiti gama variata de produse dermatocosmetice ISDIN pe pagina de Facebook ISDIN RomaniaPuteți achiziționa produsul ISDIN UV Mineral Brush chiar de aici !

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod