Horoscopul banilor pentru săptămâna 23-29 august. Racul nu se mai ajunge cu banii, însă nu apreciază ajutorul primit

Racul nu se mai ajunge cu banii, însă nu apreciază ajutorul primit și consideră că i se cuvine.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai obiective clare, deși uneori pierzi urma și uiți unde să mergi. Lucrează la capitolul concentrare, fii mai grijuliu/ie la locul de muncă și ascultă sfaturile colegilor cu experiență.

Ca lider de echipă, lucrează la comunicarea cu colegii tăi sau subalternii tăi. Trebuie să fii mai convingător/oare. Lucrezi bine cu investitorii străini.  

Vei reuși să-ți menții banii în siguranță. Îți vine să cheluiești, dar vei număra până la zece înainte de a folosi cardul. Vei fi surprins/ă de abilitățile tale de autocontrol.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi mai competitiv/ă la locul de muncă în această săptămână. De assmenea, buna ta dispoziție va fi cel mai bun aliat al tău. Expui cu grație chiar și cele mai dificile situații, oferi argumente bune pentru a găsi soluții și ai idei grozave care te vor scoate în evidență.

În ceea ce privește banii, nu vei întâmpina probleme. Depistezi golurile prin care se scurg banii tăi și iei măsuri la timp.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

La locul de muncă dai dovadă de mai multă perseverență. Nu te lași până nu îți duci sarcinile la bun sfârșit și nu ieși pe ușă până nu termini tot. Eforturile tale vor fi apreciate, chiar dacă momentan doar verbal.

Situația ta financiară nu îți creează probleme, dar simți că meriți mai mult decât câștigi acum. Ia în considerare deschiderea unei afaceri proprii sau mai așteaptă un timp și cere o mărire de salariu. 

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun în viață și trăsăturile care le conduc spre succes

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta te vei vedea nevoit/ă să-i ceri unui coleg ceea ce tu nu poți face de unul/una singur/ă. Dacă îți face această favoare, ține-o minte, astfel încât să îi poți face și tu o altă favoare atunci când va avea nevoie.

Pe parcursul acestor zile, vei cere mai multe favoruri, de data aceasta legate de bani și îndreptate prietenilor și familiei. E posibil să nu ai suficiente economii pentru a-ți renova locuința.

Nu te preface că primești totul pe gratis și că nu trebuie să mai returnezi nimic, deoarece persoanele respective se vor simți ofensate, indiferent cât de apropiate ți-ar fi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ești implicat/ă în afaceri, săptămâna aceasta va fi presărată cu numeroase discuții și dezacorduri cu partenerii tăi privitoare la puterea din companie. Te vei vedea nevoit/ă să iei o decizie drastică.

Dacă ai o funcție de mare responsabilitate, ar trebui să acționezi manierat. Subalternii tăi vor fi un pic cam agitați și ar trebui să-i liniștești, nu să-i zgândări. Dacă abuzezi de puterea ta, vei pierde respectul pe care îl au alții pentru tine.

Dacă ești șomer/ă sau lucrezi pentru alții, norocul va fi de partea ta. Astrele prezic transformări benefice care îți vor îmbunătăți situația financiară. Este foarte posibil să obții un nou loc de muncă sau o promovare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina nicio problemă importantă la locul de muncă. Dacă de obicei te deranjau numeroasele mesaje și mail-uri, de data aceasta te vei simți confortabil să răspunzi tuturor. Vei profita la maximum de programul tău și vei avea suficient timp cât să le faci pe toate.

Încearcă să rezolvi problemele de la locul de muncă în cel mai bun mod posibil. Astfel, vei evita să iei acele probleme acasă.

Încearcă să-ți concentrezi atenția și energia asupra câtorva obiective în mod special, pentru a obține profitul la vcare aspiri. Ai nevoie de bani pentru a-ți susține familia.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

La locul de muncă, punctul cheie va fi să îți evaluezi punctele forte și punctele slabe. Acest lucru te va ajuta să iei decizii mai bune pentru a-ți îmbunătăți atât performanța profesională, cât și situația financiară.

Pe de altă parte, spre mijlocul săptămânii, este posibil să fii foarte confuz/ă. Nu lăsa îndoielile și frica să te tragă în jos. Ignoră motivul care îți încetinește ritmul sau vei avea probleme.

La sfârșitul săptămânii, lucrurile se vor calma, deci nu vor mai exista schimbări majore în mediul de lucru. Te vei simți mult mai activ/ă și mai capabil/ă să rezolvi toate problemele și provocările care urmează.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te gândești să începi noi studii, este momentul perfect să o faci. Mintea ta este sincronizată perfect cu lumea ta interioară și, drept urmare, calmul și armonia îți vor permite să te dezvolți în cele mai practice aspecte.

Dacă ai o afacere, săptămâna aceasta va fi foarte profitabilă. Vei primi probabil o ofertă care s-ar putea dovedi a fi o nouă șansă financiară pentru realizarea visurilor tale.

Dacă traversezi o perioadă în care lupți pentru a progresa financiar, zilele acestea vor apărea oportunități grozave. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Începi săptămâna cu toată energia de care ai nevoie pentru a avansa pe plan profesional și financiar. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu vei întâmpina și dificultăți.

Vei înceta să mai muncești degeaba sau fără să primești apreciere și vei vrea să ocupi o funcție mai importantă în cel mai scurt timp. Astrele te favorizează.

Lucrurile se vor relaxa mai mult spre sfârșitul săptămânii, îți vei face munca într-un mod eficient și calm.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele îți vor spori posibilitățile de succes atunci când faci afaceri. Vei obține numeroase beneficii, dar nu ești scutit de dificultăți și episoade de neîncredere.

Să faci afaceri, să semnezi contracte, să vinzi imobile sau diverse obiecte, toate aceste acțiuni vor asigura stabilitatea financiară a familiei.

Dacă ai aplicat pentru un nou loc de muncă, în curând vei obține ceea ce cauți, dar trebuie să nu îți pierzi speranța.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Acordă o atenție deosebită aspectelor legale, pentru a te asigura că toate documentele tale sunt la zi și că ești la curent cu toate problemele birocratice necesare pentru ca afacerea sau munca ta să fie transparentă.

De asemenea, ai putea prelua controlul asupra banilor, situația ta financiară revenind pe linia de plutire. Nu se poate spune că o duci excelent, însă ai tot ce îți trebuie.

Lasă-ți intuiția să te îndrume, ea știe cel mai bine ce ai de făcut în acest moment.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vor apărea unele schimbări la locul de muncă și este foarte probabil ca acestea să îți afecteze programul. Nu vei avea opțiunea de a contesta sau negocia acest lucru, deci, dacă vrei să-ți păstrezi statutul la serviciu, va trebui să adopți un zâmbet fals și să dai din cap.

Relațiile profesionale sunt deja destul de tensionate, în special dacă lucrezi cu rude. Fiecare dintre voi are propria oponie și sunteți foarte departe de a ajunge la un acord.

Vei avea un al șaselea simț pentru a detecta oamenii care vor să profite de tine, să te fure sau să te saboteze. Acest lucru îți va proteja mult economiile.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod