Horoscopul dragostei pentru săptămâna 23-29 august. Taurul are mai multe motive să râdă decât să plângă

Taurul va avea mai multe motive să râdă decât să plângă în aceste zile.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Știi să fii tandru/ă și senzual/ă. Dacă ai putea, ai opri această săptămână în loc. Te bucuri de marile oportunități ale vieții și nu vrei să te menții doar pe linia de plutire.

Dacă ești singur/ă, vei putea zbura spre noi orizonturi. Poți înveseli chiar și cea mai incomodă situație. Cu toate acestea, nu iei viața în râs. De fapt, problemele amoroase sunt cu adevărat apăsătoare pentru tine. Animează-te și vei scrie o nouă poveste de dragoste.

Dacă ești căsătorit/ă, vei atenua situațiile dificile și nu vei mai ascunde sub preș problemele. Ai suficiente cuvinte calme în vacabular în loc să-ți ascunzi sentimentele sub cuvinte dure. Vei rezolva lucrurile numai dacă le vei spune pe nume. Vei comunica mai bine având discursuri scurte decât țipând.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești foarte mândru/ă de cine ești și de ceea ce ai. Vei scăpa de jenă și îți vei găsi curajul de a-ți prezenta noul partener de viață copiilor sau familiei sau să discuți cu prietenii despre asta.

Îți vei ține sub control starea de spirit, deoarece vei realiza că ai mai multe motive să zâmbești decât să plângi. Mariajul tău traversează o perioadă bună și, prin conversații profunde, îți vei remedia problemele.

Dorința ta trupească va ieși la suprafață dacă ești singur/ă. Îți va face plăcere să te aranjezi în fața oglinzii, scoțând în evidență cea mai bună versiune a ta. Simți că inima ta este un adevărat vulcan. Puterea ta de seducție va fi la cote maxime, folosește-o cu grijă. 

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun în viață și trăsăturile care le conduc spre succes

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te vei lăsa purtat/ă de val în aceste zile. Vei dori ca relația ta amoroasă să fie ca un cântec vesel și captivant, dintre cele care te fac să te ridici și să începi să dansezi. Echilibrul se va restabili și unele dintre îndoielile care te-au chinuit se vor risipi.

Te vei forța să fii mai afectuos/oasă față de cei dragi și îți va reuși.

Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o poveste de dragoste la care nici nu visai. Chiar dacă nu va fi de lungă durată și nu vei avea un viitor cu acea persoană, te vei bucura la maximum de experiență.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea o săptămână bună, cu toate că ți-ai imaginat-o cu totul altfel. Comunicarea dintre tine și partener/ă se îmbunătățește.

Dacă ești singur/ă, libertatea va fi obiectivul tău și nu vei dori să o pierzi. Partiul pentru independență va dispărea în ziua în care apare persoana potrivită.

Astrele te încurajează să acorzi mai multă atenție familiei, în special celor mici. Vicea celor mai tineri sau mai puțin experimentați decât tine nu este de obicei auzită și ar putea avea ceva important de împărtășit.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta îți va fi mult mai greu să eviți certurile cu partenerul/a de viață. Vei fi mai evazivă, mai puțin afectuos/oasă și mai axat/ă pe latura sexuală, toate acestea făcând persoana iubită să se simtă folosită.

Dacă ești singur/ă, te-ai putea îndrăgosti de o persoană care lucrează cu tine. Cu toate acestea, această persoană este destul de egocentrică și probabil nu te vei simți prea bine să stai în umbra ei. Ești singur/ă că vrei un/o astfel de partener/ă?

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atmosfera astrală prezice o săptămână minunată pentru viața ta amoroasă. Acest lucru e valabil dacă ești receptiv/ă la partenerul/a de viață.

Dacă ești căsătorit/ă, vei fi mai optimist/ă decât de obicei. Vei putea planifica noi proiecte comune și vei avea chef de mai multă intimitate și pasiune în dormitor. Vei petrece momente fericite cu persoana iubită și nu vei simți nevoia să te lauzi cu asta, chiar dacă de obicei ai tendința de a împărtăși totul pe rețelele de socializare.

Dacă ești singur/ă, vei petrece câteva momente fericite și te vei bucura de o revedere memorabilă. Vei pune la îndoială tot ce credeai despre tine și vei vrea să reiei ceva ce nu a funcționat bine în trecut. Gândește de două ori înainte de a acționa!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei renunța la ideile tale rigide cu privire la dragoste și nu vei mai acorda atenție zvonurilor din jurul tău. Această nouă atitudine îți va aduce mai multe oportunități de a cunoaște pe cineva special.

Pe de altă parte, de asemenea, este foarte probabil să înceapă o bătălie interioară între libertatea ta în relație și disponibilitatea de a avea grijă de cei dragi. Vei face tot ce poți pentru a echilibra cele două tendințe.

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vei avea noroc, deoarece astrele prevăd o nouă relație de dragoste. Nu doar astrele te vor sprijini, ci și tu vei avea un mare aport. Vei fi mai dispus/ă să te deschizi și să-ți arăți sentimentele. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele îți vor da în această săptămână o mână de ajutor pentru a rezolva problemele emoționale cu care te confrunți. Analizezi ceea ce simți și motivele care te fac să te încrezi în iubire sau să simți gelozie, ceea ce perturbă atmosfera din cuplu.

Dacă ești singur/ă, te vei simți mai atractiv/ă, stima de sine crește și oamenii vor roi în jurul tău. E un sentiment tare plăcut!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vine cu o energie bună pe plan sentimental. E posibil să fii protagonistul/a mai multor povește de dragoste și cuceriri. Multe dintre dorințele pe care le ai în dragoste se vor împlini.

De asemenea, vei vedea importanța cunoașterii zodiei viitorului tău partener înainte de a lua decizii importante. Compatibilitatea între semne va fi un factor crucial în aceste zile, idiferent dacă te afli într-o relație de lungă durată sau doar începi o nouă poveste de dragoste.

Nu în ultimul rând, nu uita să-i asculți pe cei dragi, prieteni și rude, atunci când au ceva de spus despre viața ta amoroasă. Îți pot oferi sfaturi utile pe care nu trebuie să le ignori.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei depune un efort deosebit pentru a-ți arăta sentimentele și admirația pentru cineva care ocupă un loc foarte special în inima ta.

Abilitățile tale sociale vor fi importante în aceste zile și ai putea deveni protagonistul/a unei reuniuni sociale. Te vei simți iubit/ă și apreciat/ă de cei din jur.

Dacă ești singur/ă, e posibil să apară șansă de a începe o relație cu cineva care se află în cercul tău apropiat. Poate vei găsi dragostea în propriul cartier sau în grupul tău de prieteni. Așteaptă-te la o relație foarte intensă.

Bucură-te de sexualitatea ta și dă-i sufletului tău motive pentru a zâmbi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea șansa de a rezolva unele probleme existente între tine și partener/ă. Vor fi multe lucruri asupra cărora să te oprește și să reflectezi pentru a descoperi ce e mai bine pentru relația voastră. Vei începe să pui accentul mai mult pe NOI, decât să privești totul dintr-o perspectivă egocentrică și individualistă.

Dacă ești singur/ă, ești apartent gata să te implici într-o relație mai stabilă. Cu toate acestea, va trebuie să fii precaut/ă și să nu sari în cap cu prima ocazie. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână te vei întâlni adesea cu cineva pe care îl cunoști doar în trecere sau cu care ai avut doar câteva conversații de complezență. Un coleg dintr-un alt departament sau prietenul unui prieten, poate fi oricine. Vei observa cum există o anumită atracție între voi. Vă veți întâlni chiar și în locuri în care nu vă așteptați să vă vedeți.

Adevărul este că aceasta este o persoană care va avea un rol important în viața ta. Încă nu este clar dacă romantic sau amical, dar este sigur că va face parte din tine.

Dacă ești căsătorit/ă, vor exista tot felul de coincidențe și întâlniri ciudate. Cel mai bine este să fii sincer/ă cu partenerul/a de viață și să îi spui despre ele. În caz contrar, lucrurile ar putea degenera, deoarece își va da imediat seama că îl minți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod