Horoscopul săptămânii 23-29 august. Leul transmite mesaje greșite sau confuze

23 August 2021

Leul transmite mesaje greșite sau confuze, iar persoana iubită s-ar putea simți folosită.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

 

Dragoste


Știi să fii tandru/ă și senzual/ă. Dacă ai putea, ai opri această săptămână în loc. Te bucuri de marile oportunități ale vieții și nu vrei să te menții doar pe linia de plutire.

Dacă ești singur/ă, vei putea zbura spre noi orizonturi. Poți înveseli chiar și cea mai incomodă situație. Cu toate acestea, nu iei viața în râs. De fapt, problemele amoroase sunt cu adevărat apăsătoare pentru tine. Animează-te și vei scrie o nouă poveste de dragoste.

Dacă ești căsătorit/ă, vei atenua situațiile dificile și nu vei mai ascunde sub preș problemele. Ai suficiente cuvinte calme în vacabular în loc să-ți ascunzi sentimentele sub cuvinte dure. Vei rezolva lucrurile numai dacă le vei spune pe nume. Vei comunica mai bine având discursuri scurte decât țipând.

Bani


Ai obiective clare, deși uneori pierzi urma și uiți unde să mergi. Lucrează la capitolul concentrare, fii mai grijuliu/ie la locul de muncă și ascultă sfaturile colegilor cu experiență.

Ca lider de echipă, lucrează la comunicarea cu colegii tăi sau subalternii tăi. Trebuie să fii mai convingător/oare. Lucrezi bine cu investitorii străini.  

Vei reuși să-ți menții banii în siguranță. Îți vine să cheluiești, dar vei număra până la zece înainte de a folosi cardul. Vei fi surprins/ă de abilitățile tale de autocontrol. 

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun în viață și trăsăturile care le conduc spre succes

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Ești foarte mândru/ă de cine ești și de ceea ce ai. Vei scăpa de jenă și îți vei găsi curajul de a-ți prezenta noul partener de viață copiilor sau familiei sau să discuți cu prietenii despre asta.

Îți vei ține sub control starea de spirit, deoarece vei realiza că ai mai multe motive să zâmbești decât să plângi. Mariajul tău traversează o perioadă bună și, prin conversații profunde, îți vei remedia problemele.

Dorința ta trupească va ieși la suprafață dacă ești singur/ă. Îți va face plăcere să te aranjezi în fața oglinzii, scoțând în evidență cea mai bună versiune a ta. Simți că inima ta este un adevărat vulcan. Puterea ta de seducție va fi la cote maxime, folosește-o cu grijă.

Bani


Vei fi mai competitiv/ă la locul de muncă în această săptămână. De assmenea, buna ta dispoziție va fi cel mai bun aliat al tău. Expui cu grație chiar și cele mai dificile situații, oferi argumente bune pentru a găsi soluții și ai idei grozave care te vor scoate în evidență.

În ceea ce privește banii, nu vei întâmpina probleme. Depistezi golurile prin care se scurg banii tăi și iei măsuri la timp.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste


Te vei lăsa purtat/ă de val în aceste zile. Vei dori ca relația ta amoroasă să fie ca un cântec vesel și captivant, dintre cele care te fac să te ridici și să începi să dansezi. Echilibrul se va restabili și unele dintre îndoielile care te-au chinuit se vor risipi.

Te vei forța să fii mai afectuos/oasă față de cei dragi și îți va reuși.

Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o poveste de dragoste la care nici nu visai. Chiar dacă nu va fi de lungă durată și nu vei avea un viitor cu acea persoană, te vei bucura la maximum de experiență.

Bani


La locul de muncă dai dovadă de mai multă perseverență. Nu te lași până nu îți duci sarcinile la bun sfârșit și nu ieși pe ușă până nu termini tot. Eforturile tale vor fi apreciate, chiar dacă momentan doar verbal.

Situația ta financiară nu îți creează probleme, dar simți că meriți mai mult decât câștigi acum. Ia în considerare deschiderea unei afaceri proprii sau mai așteaptă un timp și cere o mărire de salariu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Vei avea o săptămână bună, cu toate că ți-ai imaginat-o cu totul altfel. Comunicarea dintre tine și partener/ă se îmbunătățește.

Dacă ești singur/ă, libertatea va fi obiectivul tău și nu vei dori să o pierzi. Partiul pentru independență va dispărea în ziua în care apare persoana potrivită.

Astrele te încurajează să acorzi mai multă atenție familiei, în special celor mici. Vicea celor mai tineri sau mai puțin experimentați decât tine nu este de obicei auzită și ar putea avea ceva important de împărtășit.

Bani


Săptămâna aceasta te vei vedea nevoit/ă să-i ceri unui coleg ceea ce tu nu poți face de unul/una singur/ă. Dacă îți face această favoare, ține-o minte, astfel încât să îi poți face și tu o altă favoare atunci când va avea nevoie.

Pe parcursul acestor zile, vei cere mai multe favoruri, de data aceasta legate de bani și îndreptate prietenilor și familiei. E posibil să nu ai suficiente economii pentru a-ți renova locuința.

Nu te preface că primești totul pe gratis și că nu trebuie să mai returnezi nimic, deoarece persoanele respective se vor simți ofensate, indiferent cât de apropiate ți-ar fi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste


Săptămâna aceasta îți va fi mult mai greu să eviți certurile cu partenerul/a de viață. Vei fi mai evazivă, mai puțin afectuos/oasă și mai axat/ă pe latura sexuală, toate acestea făcând persoana iubită să se simtă folosită.

Dacă ești singur/ă, te-ai putea îndrăgosti de o persoană care lucrează cu tine. Cu toate acestea, această persoană este destul de egocentrică și probabil nu te vei simți prea bine să stai în umbra ei. Ești singur/ă că vrei un/o astfel de partener/ă?

Bani


Dacă ești implicat/ă în afaceri, săptămâna aceasta va fi presărată cu numeroase discuții și dezacorduri cu partenerii tăi privitoare la puterea din companie. Te vei vedea nevoit/ă să iei o decizie drastică.

Dacă ai o funcție de mare responsabilitate, ar trebui să acționezi manierat. Subalternii tăi vor fi un pic cam agitați și ar trebui să-i liniștești, nu să-i zgândări. Dacă abuzezi de puterea ta, vei pierde respectul pe care îl au alții pentru tine.

Dacă ești șomer/ă sau lucrezi pentru alții, norocul va fi de partea ta. Astrele prezic transformări benefice care îți vor îmbunătăți situația financiară. Este foarte posibil să obții un nou loc de muncă sau o promovare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

 

Dragoste


Atmosfera astrală prezice o săptămână minunată pentru viața ta amoroasă. Acest lucru e valabil dacă ești receptiv/ă la partenerul/a de viață.

Dacă ești căsătorit/ă, vei fi mai optimist/ă decât de obicei. Vei putea planifica noi proiecte comune și vei avea chef de mai multă intimitate și pasiune în dormitor. Vei petrece momente fericite cu persoana iubită și nu vei simți nevoia să te lauzi cu asta, chiar dacă de obicei ai tendința de a împărtăși totul pe rețelele de socializare.

Dacă ești singur/ă, vei petrece câteva momente fericite și te vei bucura de o revedere memorabilă. Vei pune la îndoială tot ce credeai despre tine și vei vrea să reiei ceva ce nu a funcționat bine în trecut. Gândește de două ori înainte de a acționa!

Bani


Nu vei întâmpina nicio problemă importantă la locul de muncă. Dacă de obicei te deranjau numeroasele mesaje și mail-uri, de data aceasta te vei simți confortabil să răspunzi tuturor. Vei profita la maximum de programul tău și vei avea suficient timp cât să le faci pe toate.

Încearcă să rezolvi problemele de la locul de muncă în cel mai bun mod posibil. Astfel, vei evita să iei acele probleme acasă.

Încearcă să-ți concentrezi atenția și energia asupra câtorva obiective în mod special, pentru a obține profitul la vcare aspiri. Ai nevoie de bani pentru a-ți susține familia. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Vei renunța la ideile tale rigide cu privire la dragoste și nu vei mai acorda atenție zvonurilor din jurul tău. Această nouă atitudine îți va aduce mai multe oportunități de a cunoaște pe cineva special.

Pe de altă parte, de asemenea, este foarte probabil să înceapă o bătălie interioară între libertatea ta în relație și disponibilitatea de a avea grijă de cei dragi. Vei face tot ce poți pentru a echilibra cele două tendințe.

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta vei avea noroc, deoarece astrele prevăd o nouă relație de dragoste. Nu doar astrele te vor sprijini, ci și tu vei avea un mare aport. Vei fi mai dispus/ă să te deschizi și să-ți arăți sentimentele.

Bani


La locul de muncă, punctul cheie va fi să îți evaluezi punctele forte și punctele slabe. Acest lucru te va ajuta să iei decizii mai bune pentru a-ți îmbunătăți atât performanța profesională, cât și situația financiară.

Pe de altă parte, spre mijlocul săptămânii, este posibil să fii foarte confuz/ă. Nu lăsa îndoielile și frica să te tragă în jos. Ignoră motivul care îți încetinește ritmul sau vei avea probleme.

La sfârșitul săptămânii, lucrurile se vor calma, deci nu vor mai exista schimbări majore în mediul de lucru. Te vei simți mult mai activ/ă și mai capabil/ă să rezolvi toate problemele și provocările care urmează.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste


Astrele îți vor da în această săptămână o mână de ajutor pentru a rezolva problemele emoționale cu care te confrunți. Analizezi ceea ce simți și motivele care te fac să te încrezi în iubire sau să simți gelozie, ceea ce perturbă atmosfera din cuplu.

Dacă ești singur/ă, te vei simți mai atractiv/ă, stima de sine crește și oamenii vor roi în jurul tău. E un sentiment tare plăcut!

Bani


Dacă te gândești să începi noi studii, este momentul perfect să o faci. Mintea ta este sincronizată perfect cu lumea ta interioară și, drept urmare, calmul și armonia îți vor permite să te dezvolți în cele mai practice aspecte.

Dacă ai o afacere, săptămâna aceasta va fi foarte profitabilă. Vei primi probabil o ofertă care s-ar putea dovedi a fi o nouă șansă financiară pentru realizarea visurilor tale.

Dacă traversezi o perioadă în care lupți pentru a progresa financiar, zilele acestea vor apărea oportunități grozave.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Săptămâna aceasta vine cu o energie bună pe plan sentimental. E posibil să fii protagonistul/a mai multor povește de dragoste și cuceriri. Multe dintre dorințele pe care le ai în dragoste se vor împlini.

De asemenea, vei vedea importanța cunoașterii zodiei viitorului tău partener înainte de a lua decizii importante. Compatibilitatea între semne va fi un factor crucial în aceste zile, idiferent dacă te afli într-o relație de lungă durată sau doar începi o nouă poveste de dragoste.

Nu în ultimul rând, nu uita să-i asculți pe cei dragi, prieteni și rude, atunci când au ceva de spus despre viața ta amoroasă. Îți pot oferi sfaturi utile pe care nu trebuie să le ignori.

Bani


Începi săptămâna cu toată energia de care ai nevoie pentru a avansa pe plan profesional și financiar. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu vei întâmpina și dificultăți.

Vei înceta să mai muncești degeaba sau fără să primești apreciere și vei vrea să ocupi o funcție mai importantă în cel mai scurt timp. Astrele te favorizează.

Lucrurile se vor relaxa mai mult spre sfârșitul săptămânii, îți vei face munca într-un mod eficient și calm.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Dragoste


Vei depune un efort deosebit pentru a-ți arăta sentimentele și admirația pentru cineva care ocupă un loc foarte special în inima ta.

Abilitățile tale sociale vor fi importante în aceste zile și ai putea deveni protagonistul/a unei reuniuni sociale. Te vei simți iubit/ă și apreciat/ă de cei din jur.

Dacă ești singur/ă, e posibil să apară șansă de a începe o relație cu cineva care se află în cercul tău apropiat. Poate vei găsi dragostea în propriul cartier sau în grupul tău de prieteni. Așteaptă-te la o relație foarte intensă.

Bucură-te de sexualitatea ta și dă-i sufletului tău motive pentru a zâmbi!

Bani


Astrele îți vor spori posibilitățile de succes atunci când faci afaceri. Vei obține numeroase beneficii, dar nu ești scutit de dificultăți și episoade de neîncredere.

Să faci afaceri, să semnezi contracte, să vinzi imobile sau diverse obiecte, toate aceste acțiuni vor asigura stabilitatea financiară a familiei.

Dacă ai aplicat pentru un nou loc de muncă, în curând vei obține ceea ce cauți, dar trebuie să nu îți pierzi speranța. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


Vei avea șansa de a rezolva unele probleme existente între tine și partener/ă. Vor fi multe lucruri asupra cărora să te oprește și să reflectezi pentru a descoperi ce e mai bine pentru relația voastră. Vei începe să pui accentul mai mult pe NOI, decât să privești totul dintr-o perspectivă egocentrică și individualistă.

Dacă ești singur/ă, ești apartent gata să te implici într-o relație mai stabilă. Cu toate acestea, va trebuie să fii precaut/ă și să nu sari în cap cu prima ocazie.

Bani


Acordă o atenție deosebită aspectelor legale, pentru a te asigura că toate documentele tale sunt la zi și că ești la curent cu toate problemele birocratice necesare pentru ca afacerea sau munca ta să fie transparentă.

De asemenea, ai putea prelua controlul asupra banilor, situația ta financiară revenind pe linia de plutire. Nu se poate spune că o duci excelent, însă ai tot ce îți trebuie.

Lasă-ți intuiția să te îndrume, ea știe cel mai bine ce ai de făcut în acest moment.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste


În această săptămână te vei întâlni adesea cu cineva pe care îl cunoști doar în trecere sau cu care ai avut doar câteva conversații de complezență. Un coleg dintr-un alt departament sau prietenul unui prieten, poate fi oricine. Vei observa cum există o anumită atracție între voi. Vă veți întâlni chiar și în locuri în care nu vă așteptați să vă vedeți.

Adevărul este că aceasta este o persoană care va avea un rol important în viața ta. Încă nu este clar dacă romantic sau amical, dar este sigur că va face parte din tine.

Dacă ești căsătorit/ă, vor exista tot felul de coincidențe și întâlniri ciudate. Cel mai bine este să fii sincer/ă cu partenerul/a de viață și să îi spui despre ele. În caz contrar, lucrurile ar putea degenera, deoarece își va da imediat seama că îl minți.

Bani


Vor apărea unele schimbări la locul de muncă și este foarte probabil ca acestea să îți afecteze programul. Nu vei avea opțiunea de a contesta sau negocia acest lucru, deci, dacă vrei să-ți păstrezi statutul la serviciu, va trebui să adopți un zâmbet fals și să dai din cap.

Relațiile profesionale sunt deja destul de tensionate, în special dacă lucrezi cu rude. Fiecare dintre voi are propria oponie și sunteți foarte departe de a ajunge la un acord.

Vei avea un al șaselea simț pentru a detecta oamenii care vor să profite de tine, să te fure sau să te saboteze. Acest lucru îți va proteja mult economiile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod