Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Evită să faci afaceri cu oameni care nu sunt de încredere, deoarece săptămâna aceasta vei fi un magnet pentru hoți și escroci de tot felul. Nu cădea în capcana lor!

Va trebui să gândești de două ori înainte de a acționa, chiar dacă nevoia de mai mulți bani te împinge să faci lucruri mai puțin inspirate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei observa în această săptămână că intuiția este de partea ta și că, de asemenea, ești binecuvântat/ă cu o doză bună de noroc. Desigur, nu fi naiv/ă, pentru că vor exista oameni dispuși să te înșele și să-ți fure banii sau ideile.

Dacă ai avut probleme financiare în ultima perioadă, ia în considerare schimbarea locului de muncă actual. 

Citește și: 3 zodii de bărbați care își vor părăsi partenerele în toamna 2021

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Poți obține profit suplimentar sau poți avea posibilitatea de a vinde sau a cumpăra ceva la preț bun în aceste zile.

Mulți dintre voi veți primi notificări, scrisori sau apeluri pentru interviuri care promit să facă parte dintr-un salt important în carieră.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Câte proiecte dintre cele în care te-ai implicat până acum au avut rezultate? Poate a sosit momentul să îți pui această întrebare și să iei măsuri în consecință. Poate e timpul să te grăbești să le finalizezi sau să renunți la cele care te țin pe loc.

Ai nevoie de bani și ai nevoie să avansezi profesional.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un membru al familiei care îți datora bani, ți-i va returna în cele din urmă și te vei gândi să îi investești.

Vei relua proiecte pe care le-ai pus pe pauză din cauza lipsei de timp și de motivație. Nu este niciodată un moment nepotrivit pentru a te ridica și a începe ceva ce te pasionează.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

La locul de muncă, latura ta dominatoare și posesivă va fi accentuată, iar acest lucru te-ar putea determina să nu-ți tratezi deloc bine colegii, partenerii sau chiar șefii.

Vei fi mult prea dinamic/ă, cu o putere de inițiativă obositoare pentru ceilalți. O duci bine cu banii și nici poziția ta profesională nu e rea, așadar lasă lupta pentru supremație pentru mai târziu!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

La locul de muncă, principalul lucru de care trebuie să ții cont este să acționezi cu prudență și să anticipezi pașii pe care trebuie să îi faci. Banii pe care îi câștigi acum îți sunt suficienți, dar nu trebuie să riști niciun bănuț.

La final de săptămână vei avea șansa să îți achiziționezi ceva ce îți doreai de multă vreme. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Poți primi complimente și recunoaștere la locul de muncă în această săptămână. De asemenea, va fi o săptămână importantă în care vei desena planuri pentru viitor împreună cu posibili parteneri.

Dacă ai mulți, mulți bani, astrele te sfătuiesc să investești în imobiliare sau să faci o achiziție a cărei valoare va crește simțitor în viitor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Profesional, dacă acționezi îndrăzneț, vei avea noroc. Cauți fonduri pentru a-ți finanța un proiect de afaceri. Cu tenacitatea și perseverența ta, vei reuși tot ce îți propui.

Dacă ești șomer/ă, săptămâna aceasta vei avea șansa să fii chemat/ă la numeroase interviuri. Așadar, vei avea de unde alege. Se poate să iei decizia greșită dacă te gândești numai la avantajele financiare!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, profită de energia pozitivă a zilei de joi pentru a merge la interviuri sau pentru a face afaceri.

Ești foarte priceput/ă atunci când vine vorba de bani și ai un fler deosebit.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pe plan profesional, vei începe săptămâna dorind să pui bazele unui loc de muncă solid în viitor. Ai nevoei de stabilitate financiară și nu o vei obține decât printr-un job bun.

Dacă ai o afacere proprie, aceasta va începe să se dezvolte și vei avea șansa de a vedea primele rezultate promițătoare.

Nu oferi bani cu împrumut!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Se apropie un moment de cotitură în care problema centrală este locul tău de muncă actual. Schimbă-ți jobul sau începe propria afacere, deoarece ai nevoie de ceva care să te facă fericit și să-ți aducă și mai mulți bani.

Nu asculta de îndemurile persoanelor care nu te-au ajutat cu nimic concret până acum în întreaga ta viață!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod