3 zodii de barbati

3 zodii de bărbați care își vor părăsi partenerele în toamna 2021

3 zodii de bărbați vor simți nevoia de schimbare și de o nouă direcție în dragoste în această toamnă. Care sunt acestea?

Mulți vor începe să-și pună întrebări și să pună la îndoială viețile lor amoroase și relațiile lor. Și, în cazul unora dintre ei, singura modalitate de progres este să se desprindă literalmente de cei de care au fost atașați poate pentru o perioadă prea lungă de timp.

Poate te interesează și: Zodiile bărbaților care nu te vor face fericită

Nu te mira dacă partenerul tău va veni la tine și îți va spune că vrea să vă despărțiți!


Unii vor fi reci și cruzi, în timp ce alții vor gândi înainte de a vorbi și vor încerca să facă separarea mai ușoară.
Oricum ar fi, dacă iubitul tău este născut într-una dintre aceste 3 zodii, mai mult ca sigur va vrea să pună punct relației cu tine:

Berbec


Există mari șanse ca această toamnă să aducă sentimente de dezamăgire profundă pentru bărbatul din zodia Berbec. Cel puțin în ceea ce privește viața lui amoroasă și persoana cu care este implicat într-o relație.

Modul de gândire îi va fi afectat, astfel încât ar putea dori să se despartă de partenera sa în tot acest timp.

Va fi tentat să pună capăt relației în care e implicat și să acționeze impulsiv fără să se întrebe dacă asta își dorește cu adevărat.

S-ar putea să o facă fără să gândească, iar apoi să regrete.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară


Bărbatul din zodia Fecioară se va simți destul de confuz și conflictual în legătură cu relația sa actuală în această toamnă.

Se va trezi cu îndoieli și întrebări despre scopul lui în viață, se va întreba dacă ceea ce are chiar este ceea ce își dorește? Mișcările planetare din această perioadă îi provoacă un conflict interior intens și îl fac să vadă lucrurile ca fiind negative.

Această negativitate sporită îl va determina să își privească partenera ca fiind fără valoare pentru el, poate chiar degradantă.
S-ar putea să se întrebe de ce a rămas cu ea. Toată această confuzie apare de nicăieri și din senin!

Scorpion


Bărbatul din zodia Scorpion este pregătit, dispus și capabil să acționeze în funcție de sentimentele sale.

Partenera sa nu mai arată ca o parteneră pentru el și vrea să iasă din acea relație. Odată ce va fi convins de această idee, nu va avea nici cea mai mică toleranță față de persoana care se află în prezent în viața sa.

El decide și acționează. Nu va avea niciun fel de răbdare sau înțelegere: ori va ieși el pe ușă, ori își va alunga iubita.

Una din două!

Este pe cale să trateze persoana pe care o iubit-o ca pe un sac de gunoi pe care urmează să îl ducă la ghenă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod