Horoscopul dragostei pentru săptămâna 20-26 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei simți nevoia de a vorbi clar și de a spune lucrurilor pe nume. Nu-ți place să pierzi vremea și să faci lucruri care nu te reprezintă pentru nimeni, nici măcar pentru partenerul/a de viață. Alegi să fii tu, să fii original/ă, chiar dacă astfel provoci unele neînțelegeri.

Dacă ești singur/ă, șansa vine atunci când nu te aștepți. Un eveniment social este cadrul perfect pentru a întâlni pe cineva special. Poate fi vorba de o ieșire în oraș sau o petrecere.

Citește și: 3 zodii de bărbați care își vor părăsi partenerele în toamna 2021

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână, poate exista o schimbare de situație în cazul în care ești singur/ă. Singura condiție este să fii cât poți de autentic/ă și sincer/ă cu tine și cu cei din jur. Astfel, vei fi irezistibilă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, nimic nou nu se anunță la orizont. Va trebui să mai aștepți ceva vreme până la îndeplinirea unei dorințe mari.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te simți împlinit/ă în ceea ce privește dragostea. Mai mult decât atât, ești mândru/ă de cine ești și de persoana cu care ești. Fericirea te învăluie și te încarcă cu energie pozitivă, astfel încât poți muta munții din lor.

Dacă ești singur/ă, situația actuală nu te deranjează, ba chiar te bucuri de libertate și ești mulțumit/ă cu ceea ce îți oferă viața.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te simți mulțumit cu ceea ce ai, nu ai nevoie de mai mult pentru a te simți în al nouălea cer. Nu vei fi dezamăgit/ă în viața ta sentimentală, mai ales dacă ești căsătorit/ă. Pasiunea ta se va afla la un nivel mai înalt decât alteori.

Dacă te gândești să îți extinzi familia, săptămâna aceasta este momentul să te apuci de treabă.

Dacă ești singur/ă, astrele îți promit distracție și aventuri pe măsura așteptărilor tale. Nu îți pierzi timpul cu oricine, de aceea vei petrece un timp de calitate.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea parte de distracție în familie. Astrele vor veni cu spontaneitate și evenimente interesante și extrem de amuzante.

Dacă ești singur/ă, în weekend vei avea parte de o poveste de dragoste. Nu va dura mult, dar va fi intensă, iar acest lucru îți va fi de ajuns.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru această săptămână, există influențe generale bune asupra vieții tale sentimentale, mai ales dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă. Te vei distra de minune alături de persoana iubită și veți împărtăși momente bune în care râsul va fi garantat.

Dacă ești singur/ă, vei fi dezamăgit/ă să descoperi că persoana pe care o placi nu este interesată de tine. Lasă lucrurile așa și mergi mai departe!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În dragoste, vei folosi rațiunea pentru a alege bine persoana pe care ți-o dorești alături. Aceasta trebuie să fie în principal activă și să îți urmeze planurile și preocupările personale. Altfel, relația nu va merge prea bine.

Dacă ești căsătorit/ă, relația ta va trece printr-un impas. Va urma o perioadă grea, dar vestea bună este că tu și partenerul/a veți reuși să îl depășiți într-un final.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Multe scene surprinzătoare vor veni pentru tine în această săptămână. Prieteniile și iubirile instantanee fac parte din energia care se manifestă în prezent pe cer.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, partenerul/a de viață te va pune în fața faptului împlinit și nu îți va conveni deloc. Poartă o discuție cu el și încearcă să îi explici frumos că unele lucruri ar trebui să le stabiliți împreună.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână vei realiza că poate idealul iubirii romantice pe care îl cauți nu corespunde realității. Din acest motiv, cu siguranță nu ești la fel de fericit/ă pe cât te aștepatai dacă ai un partener/ă de viață.

Dacă ești singur/ă, pretențiile tale sunt atât de mari, încât nicio relație nu rezistă. Trebuie să cobori standardele, altfel cei din jur vor ajunge să te ocolească.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele te protejează în această săptămână și te feresc de primejdii și tentații.

Relațiile cu socrii vor fi mai bune decât în alte ocazii, așadar profită de această atmosferă pentru a vă apropia.

Dacă ești singur/ă, ai grijă cu persoanele care exagerează cu complimentele. Întreabă-te întotdeauna ce intenții ar putea avea!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână vei învăța lecții importante în domeniul iubirii. Pe de-o parte pentru a trăi momentul prezent și, pe de altă parte, pentru a descoperi iubirea în sine înainte de a dori să o împărtășești sau să o cauți în altă persoană.

Dacă ești căsătorit/ă, relația cu partenerul/a se degradează pe zi ce trece. Se pare că lipsa comunicării este principala cauză a distanțării dintre voi. Luați măsuri de urgență!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea nevoie de mai mult spațiu pentru tine, dar acest lucru nu înseamnă că îți vei ignora soțul/soția.

Însă, cea mai bună decizie pe care o vei lua în aceste zile va fi că vei pune capăt prieteniei, dragostei, familiei sau relațiilor sociale toxice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod