Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 martie. Prevenția este cea mai bună soluție în cazul Berbecului

Berbecul trebuie să fie mai atent la bani și să țină o evidență mai clară a acestora.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fii mai atent/ă la bani și încearcă să ții o evidență clară a acestora, deoarece doar așa vei putea acționa corect în cazul apariției unor dificultăți.

Un credit neachitat sau o datorie pe care preferi să o anticipezi decât să te supui unei situații nedorite. Această săptămână prezintă o oportunitate de a-ți îmbunătăți situația financiară. Chiar dacă suma pe care ai investit-o nu este colosală, curând îți va aduce niște bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este dificil să-ți imaginezi o situație financiară mai bună decât a ta.

Portofelul tău este plin până la refuz. Având în vedere veștile bune pe care le primești în cele din urmă, poți lua în considerare unele investiții semnificative. Pe lângă asta, încearcă să savirezi la maximum această perioadă de împlinire, care este destul de rară în zilele noastre.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Uneori, situația ta financiară urmează aceleași curbe, cu suișuri și coborâșuri.

În prezent, în mod clar, aceasta nu se află în cele mai bune condiții. Dar, după ce vei atinge minimul istoric, vei fi obligat/ă să revii. Trebuie doar să crezi în reușită și să fii optimist/ă, este primul pas, care este cel mai dificil, dar cel mai important.
 

Citește și: Ce îl face cu adevărat fericit, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă nu îți plac economiile, ai noroc, deoarece săptămâna aceasta este plină de speranță în ceea ce privește banii.

O organizare fără cusur și un management exemplar te vor duce tot mai aproape de succes. S-ar putea să primești o sumă surprinzătoare de bani.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vor apărea oportunități. Evoluția situației tale financiare constă în capacitatea ta de a sorta grâul de pleavă.

Judecata ta nu este foarte bună, deoarece este influențată de alți oameni. Săptămâna aceasta va trebui să iei frâiele în ambele mâini și să nu te lași manipulat/ă de promisiunile care ți se fac.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Confortul tău financiar este asigurat și acest lucru oferă vieții tale o liniște binemeritată.

Relațiile din viața personală sunt ideală și te ajută să evoluezi profesional și financiar. La locul de muncă predomină armonia, ești generos/oasă cu timpul și experiența ta și primești dublu în schimb.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești foarte generos/oasă cu cei din jurul tău în această săptămână, dar venitul tău nu este nelimitat, fii conștient/ de acest lucru.

Nu te abții din a le face cadouri celor pe care îi iubești, dar te-ai gândit la consecințele inevitabile? Urmează calea înțeleciunii și mai presus de orice fii responsabil/ă când vine vorba de bani!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fericire absolută! Ce poate fi mai frumos decât să nu mai ai grija banilor?

Te trezești dintr-un somn lung săptămâna aceasta și lumea ta este brusc superbă. Întâlnești numeroase oportunități acum pentru că ai muncit foarte mult pentru a găsi un echilibru, iar acum rezultatul depășește cele mai exigente așteptări.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu trebuie să îți faci griji, săptămâna aceasta nu întâmpini dificultăți financiare.

Conturile tale sunt în regulă, dar ți se recomandă să fii prudent/ă. De asemenea, venitul partenerului/ei de viață este un plus de mare ajutor pentru bunăstarea familiei.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești stresat/ă din cauza carierei tale, însă rezultatele vor fi unele bune.

Te vei dezvolta profesional destul de mult, iar acest lucru va veni cu o creștere salarială. Flerul tău în afaceri lovește din nou, așadar dacă ai ceva bani puși deoparte, este momentul să investești.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână nu vei obține rezultate financiare extraordinare, dar asta nu înseamnă că totul va merge prost.

O situație de regularizat, un împrumut de returnat, ai grijă de fiecare detaliu în parte fără a pierde vreodată din vedere obiectivele tale. Punctul tău forte este pacea ta sufletească.
 

Citește și: Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui

Pești(19 februarie - 20 martie)

Cele mai sălbatice dorințe se pot împlini săptămână aceasta.

Ai suficiente economii pentru a face tot ce îți dorești. Inițiativele imobiliare sau profesionale sunt favorizate și acum poți face alegeri durabile datorită bazei financiare confortabile de care te bucuri în acest moment. Ține-ți respirația, te așteaptă surprize plăcute mari legate de bani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod