Horoscopul dragostei pentru săptămâna 15-21 martie. Berbecul se simte singur

Berbecul se simte cam singur, însă se zăresc câteva semne bune în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu întâlnești pe nimeni și te simți cam singur/ă.

Frecventează cercurile sociale obișnuite, deoarece săptămâna aceasta s-ar putea să cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor tăi. Nu te aștepta la prea mult, însă sunt semne bune.
 

Citește și: Ce îl face cu adevărat fericit, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te izola, pentru că săptămâna aceasta e rost de acțiune și distracție.

Întâlnirile romantice sunt favorizate și promițătoare. Nu vei încheia săptămâna de unul/una singur/ă, ci mai degrabă într-o companie bună. Dacă ești implicat/ă într-o relație, profită de climatul armonios pentru a uita de griji și pentru a gusta împreună cu partenerul/a din fructele unei legături redescoperite.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ești prea fericit/ă în ceea ce privește dragostea.

Multe îndoieli sau întrebări îți chinuiesc sufletul și suferi. Trebuie să știi că suspiciunile nu vor face decât să creeze un disconfort și mai mare și vor înrăutăți lucrurile. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să vorbești cu calm despre sentimentele tale. Doar exprimarea lor, sau chiar notarea lor, va dezamorsa problemele reale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești susținut/ă în viața ta amoroasă, relația cu partenerul/a de viață fiind una bazată pe încredere și profunzime.

Cauți să îți transformi visurile și speranțele în realitate. Se pare că ești pe drumul cel bun pentru a obține o mare satisfacție. Viața ta sentimentală evoluează către o atmosferă fascinantă, deoarece ești seducător/oare și nu lași pe nimeni indiferent.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te bazezi pe ceea ce ai învățat, cu excepția faptului că e în interesul tău să îți modifici comportamentul înainte ca o furtună să facă ravagii în relația ta amoroasă.

Reinventează-te, oferă-le oamenilor o nouă șansă, loialitatea este cuvântul cheie săptămâna aceasta. Bucură-te de viață trăindu-ți intens iubirea, dă-ți frâu liber! Dacă ești singur/ă, la jumătatea săptămânii apare o ocazie de cucerire, dragostea plutește în aer!

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fie că ești implicat/ă într-o relație sau ești singur/ă, șansele să fii fericit/ă sunt mari în această săptămână.

Ești seducător/oare, prezența ta e căutată, iar cei din jurul tău se gândesc mult la tine. Viața îți zâmbește, meriți pe deplin toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața ta. Inspiri și întruchipezi dragostea!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Stimulează-ți libidoul și armonia conjugală, făcându-ți timp pentru tine și pentru relația în care ești implicat/ă.

Oprește-ți telefonul mobil, televizorul și nu-ți mai citi mailurile în fiecare seară. Tot acest timp câștigat ar trebui să se transforme în momente de calitate alături de partener/ă. Povestea ta de dragoste este esențială pentru echilibrul tău, așa că pune preț pe ea!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aspectele planetare ale acestei săptămâni te fac să experimetezi trăiri și sentimente puternice și mai profunde.

Provocarea este să recunoști ceea ce trebuie pus la îndoială, păstrând în același timp ceea ce corespunde cu adevărat aspirațiilor tale. Vrei să-ți exprimi personalitatea păstrând în același timp echilibrul relațiilor tale romantice și familiale. Îți poți evidenția punctele forte și îți poți defini clar așteptările sentimentale.
 

Citește și: Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să iei o pauză! Indiferent dacă e de scurtă durată sau nu, nu îți irosi energia cu tot felul de evenimente.

Dacă nu ai chef să te întâlnești cu cineva, nu o face, nu e mare lucru să refuzi. Săptămâna este liniștită, profită de ocazie pentru a te odihni. Să te protejezi de tensiune este un lucru foarte bun.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele îți deschid uși noi și au grijă de viața ta amoroasă.

Împodobit/ă cu toate harurile, afișezi o sete de cucerire și un entuziasm reînnoit. Dacă ești singur/ă, așteaptă-te la o săptămână plină de emoții și dedicată în totalitate plăcerii. Acest lucru te va îndepărta de toate grijile profesionale și va alunga plictiseala.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele îți garantează o comunicare fluidă și excelezi în arta de a crea noi relații și legături.

De asemenea, te axezi pe grija de sine și pe satisfacerea propriilor dorințe. Magnetismul tău ar trebui să îți aducă succese frumoase în ceea ce privește potențialii tăi admiratori.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta amoroasă strălucește și zâmbetul tău nu-ți părăsește niciodată chipul în această săptămână.

Îi uimești pe cei din jur! De optimismul tău nu beneficiază doar partenerul/a de viață, ci și viața ta profesională sau socială. Dacă în dragoste o duci bine, totul merge bine. Dacă ești singur/ă, ai energia unui titan pentru a realiza fapte, inclusiv găsirea persoanei iubite.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod