Horoscopul banilor pentru luna octombrie. Scorpionul trebuie să pună lucrurile în mișcare

Scorpionul trebuie să pună lucrurile în mișcare luna aceasta.


Află ce te așteaptă pe plan financiar în luna octombrie și vezi ce poți face pentru a atrage norocul de partea ta.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna octombrie nu este atât despre a face schimbări majore, cât este despre a duce proiectele existente la nivelul următor. Deci, nu îți fie teamă să faci mișcări îndrăznețe pe care le crezi inspirate.

Dacă ești în căutarea unui nou job sau unei avansări, astrele spun că ai putea avea noroc în curând.

Nu lăsa nicio oportunitate financiară, oricât de mică ar fi ea, să îți scape!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să realizezi luna aceasta că nu poți face totul singur, chiar dacă ai vrea. Este timpul să recunoști contribuția celorlați și să găsești o modalitate de a lucra împreună în cel mai armonios și productiv mod.

Ai încredere că poți învăța multe de la echipă dacă ești deschis/ă, dar mai ales, poți câștiga mai mult, lucru care te preocupă în acest moment.

Îți vor veni idei unice, care șlefuite alături de alții vor aduce beneficii financiare tuturor.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna octombrie va fi o lună magică pentru tine, plină de aventură, dar și de câștiguri substanțiale. Spune da acestei etape, chiar dacă ți-e teamă puțin de nou.

Cei dragi te susțin în orice decizie pe care o vei lua privitor la carieră și bani, deoarece au mare încredere în tine. Datorită lor, ai acea liniște sufletească care te ajută să faci lucruri mari.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Parteneriatele de toate felurile sunt înfloritoare luna aceasta. Deci, dacă te simți inspirat/ă să îți sincronizezi forțele cu cineva, fă-i o propunere.

Există mari șanse de succes pentru cei care sunt în proces de a începe o afacere proprie. Finanțarea de care ai nevoie pentru aceasta va veni în curând. Ca atare, lucrurile sunt pozitive pe plan financiar.

Un sentiment de stabilitate te va ajuta să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Leu(22 iulie - 22 august)

Din punct de vedere creativ, luna aceasta va fi mare pentru tine. Vorbim aici de proiecte cu care rezonezi la un nivel profund și care te vor scoate în față din motive bine întemeiate.

Sprijinul familiei îți va da putere să reușești în orice, mai ales  când vine vorba de bani. Cu toate acestea, nu înseamnă că lucrurile vor fi mereu perfecte, dar unele dintre ele sunt menite să te învețe lecții importante privitoare la răbdare și perseverență.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești cu ochii numai după bani și premii. Dar, jonglarea cu prea multe lucruri deodată nu va face decât să te îndepărteze de scopul tău. Cu toate acestea, puterea ta unică de concentrare te va ajuta să realizezi ce ți-ai propus. Fă alegerile cu înțelepciune și vei avea succes financiar.

Te bucuri de darurile stabilității și siguranței financiare după o perioadă de luptă grea. Te vei simți în largul tău cu locul în care te afli și poziția pe care o ocupi și privești mai încrezător/oare spre viitorul la care ai visat mereu.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când lucrurile nu sunt construite pe o bază solidă, este posibil să se destrame. Lasă ceea ce trebuie să fie anulat să se anuleze. Acesta este singurul mod de a o lua de la capăt.

Ai încredere că există ordine în haos și că toate au un scop. S-ar putea să nu aibă sens să te împrumuți de bani pentru un vis de-al tău, ci mai degrabă să aștepți ca lucrurile să se regleze de la sine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

A fi pasionat de ceva este un lucru, abilitatea de a acționa este altul. Luna aceasta trebuie să te concentrezi să pui lucrurile în mișcare. Da, va trebui să faci mișcări îndrăznețe dacă vrei să pui mână pe mai mulți bani.

Nu vei primi niciun fel de ajutor, nici cerut, nici necerut. Trebuie să te descurci singur/ă și să alegi ceea ce este mai bine pentru tine și pentru cei dragi ai tăi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta va ieși la iveală faptul că ai mulți dușmani care ar putea încerca să-ți saboteze jocul atunci când nu te uiți.

Partea bună este că ești puternic/ă și reușești să te deconectezi de la dramă pentru a te putea concentra pe lucrurile cu adevărat importante, cum ar fi afacerile sau proiectele promițătoare de la locul de muncă.

Fii cea mai bună versiune a ta și vei obține banii pe care ți-i dorești.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Deții controlul asupra modului în care se desfășoară lucrurile acum pe plan profesional și financiar.

Găsește curajul de care ai nevoie pentru a încheia anumite capitolae și a face un pas către adevărata ta chemare. Această redirecționare poate să nu fie ușoară, dar va fi de succes.

E important să treci la următoare etapă a carierei și să fii acolo unde ar trebui să fii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atât învățarea, cât și dezvățul vor fi teme majore pentru tine în această lună. Astrele te îndrumă să apeși butonul de pauză și să analizezi ce nu a funcționat pentru tine până acum.

Nu-ți fie frică să o iei de la capăt când simți această chemare. Ai încredere în tine și în abilitățile tale.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și încă nu ai găsit ce trebuie, încearcă să nu te împrumuți la nimeni până o vei face.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Regulile au fost puse în aplicare cu un motiv și trebuie respectate. A învăța să comunici într-un colectiv este un lucru foarte important luna aceasta.

Nu stai rău cu banii, însă poți obține atâția dacă știi când, cum și cu cine să vorbești. Nu rata oportunitățile pe care ți le scoate viața în cale!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod