Horoscopul banilor în săptămâna 7-13 octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi destul de ușor să te remarci la locul de muncă în această săptămână.

Competențele tale vor fi puse în valoare de cei care țin la tine și aceștia sunt destul de mulți. Nimeni nu vrea să îți fure momentul de glorie, pentru că îl meriți din plin. Pe lângă laude, ai toate șansele să câștigi mai mulți bani!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta trebuie să faci tot ce ține de tine pentru a ieși în față.

E posibil ca partenerii sau colegii tăi de muncă să-și dorească să te scoată din competiție și să-ți saboteze munca doar pentru a te pune într-o lumină proastă. Nu este necesar să îți consumi energia pe confruntări cu aceștia, ci ar trebui să fii cât mai concentrat pe proiecte, examene, afaceri sau sarcini zilnice.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă, dar îți va fi destul de greu să accepți ideile celorlalți.

Dacă reușești să treci peste acest hop, atunci ai toate șansele ca banii să ți se înmulțească. Dacă ești elev sau student, astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe materiile sau domeniile care te atrag cel mai mult, iar de restul să te ocupi modest.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eforturile tale și munca depusă în ultimele săptămâni vor fi răsplătite în aceste zile.

Cu banii nu o duci rău nici acum, dar ai toate șansele să devii bogat cu adevărat în viitorul apropiat dacă continui tot așa. Cel mai important lucru este să rămâi modest și, chiar dacă îți schimbi stilul de viață, să nu îi uiți pe cei care ți-au fost alături la greu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu este o săptămână bună pentru tine în ceea ce privește banii.

Situația ta financiară poate avea de pierdut dacă te grăbești să iei decizii sau dacă te lași manipulat de anumite persoane din cercul tău social. De regulă, ești foarte orgolios și nu te abați de la drumul sau convingerile tale, dar acum ai unele scăpări inexplicabile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta e posibil să ai parte de unele cheltuieli neprevăzute, dar nu te vei destabiliza financiar din această cauză.

Problema adevărată vine abia în momentul în care vei decide să ajuți pe cineva cu bani, iar acea persoană uită să îți mai restituie împrumutul. Acestea fiind riscurile, încearcă pe cât posibil să nu oferi sume mari!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta o vei duce destul de prost cu banii, lucru care te împiedică să participi la unele evenimente la care ai fost invitat.

Faptul că nu onorezi invitațile din aceste zile nu îi vor face pe cei din jur să te considere o persoană neserioasă sau plictisitoare, așa că nu îți face astfel de griji!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oricât de multe reușite ai avea la locul e muncă, șefii tăi nu îți valorifică munca la adevărata ei valoare.

Chiar dacă toată lumea știe că ai nevoie de mai mulți bani și faci tot ce poți pentru a-i obține, există persoane care își astupă ochii și urechile pentru a-și urmări doar propriul interes. Nu refuza din start ideea schimbării jobului.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vor exista schimbări în ceea ce privește situația ta financiară.

Săptămâna aceasta va fi mai mult despre relații profesionale și oportunități de dezvoltare personală. Încearcă să socializezi cât mai mult, să fii deschis să cunoști oameni noi și să asimilezi informații utile din zbor. Nativii care își caută un job sunt încurajați să aibă pretenții mai mari în ceea ce privește salariul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta va trebui să te organizezi foarte bine, altfel există riscul să clachezi la serviciu.

Ocupă-te de ce este mai important în primele zile ale acestei săptămâni, pentru a nu risca cumva să-ți amâni treburile pentru weekend. Ai parte de înțelegere și flexibilitate din partea șefilor și tocmai această libertate de care te bucuri te determină să acționezi haotic.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Există riscul să iei unele decizii greșite în această săptămână, cel mai probabil în legătură cu banii.

Chiar dacă preferi să acționezi pe cont propriu, nu ezita măcar în aceste zile să iei mai mult în considerare ce îți spun cei dragi, mai ales dacă se întâmplă repetitiv. Nu o duci nici bine, dar nici prost cu finanțele, de aceea stabilitatea ta este constant în pericol.  

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vor exista oportunități mari de îmbunătățire a situației financiare în această săptămână.

Tot ce trebuie să faci este să discerni binele de rău și să iei decizia corectă. Astrele te sfătuiesc să faci ceva cu economiile tale, cum ar fi investițiile în imobile sau afacerile care implică o pasiune de-a ta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod