Motivul principal pentru care nu ai noroc în dragoste, în funcție de zodia ta

Relațiile nu sunt ușor de menținut. Două vieți devin una, așa că e firesc să apară și neînțelegeri la un moment dat.

Și, indiferent dacă recunoaștem sau nu, mulți dintre noi avem cel puțin un defect de personalitate care ne sabotează viața sentimentală. Odată ce îl descoperi, poți lua măsuri pentru a te schimba în bine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca Berbec, ești într-o permanentă căutare de aventură.

Cu alte cuvinte, ești cam peste tot! Dacă cineva nu îți îndeplinește toate așteptările și dorințele, ai tendința de a te plictisi de acea persoană. Îți distrugi relațiile pentru că vrei ca ele să îți ofere întotdeauna aventură. Uneori, a fi alături de cel pe care îl iubești este o aventură în sine, nu trebuie întotdeauna să faci ceva nou pentru a te distra cu cineva.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca Taur, nu poți să lași trecutul în urmă.

Oricât timp ar trece, ai tendința de a ține ranchiună și de a folosi situații din trecut împotriva partenerului de viață. Îți distrugi relațiile făcând acest lucru. Nu uiți și nu ierți pe deplin, iar asta pune presiune asupra vieții tale sentimentale. Dacă cineva îți greșește în vreun fel, probabil că va plăti pentru tot restul vieții.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ca Gemeni, modul de gândire ți se schimbă constant.

Ți-e greu să ai un punct de vedere ferm asupra unei situații sau unei persoane. Îți distrugi relațiile crezând că iarba ar putea fi mai verde în altă grădină, în loc să uzi locul unde te afli acum. Nu vei avea noroc în dragoste până nu vei renunța la ideea că te așteaptă ceva mai bun în altă parte. Concentrează-te pe ceea ce ai în prezent și apreciază-l înainte de a-l pierde!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca Rac, trebuie să deții controlul absolut într-o relație.

S-ar putea să descoperi că ești foarte sufocant și stresant pentru partenerul tău. Și asta se întâmplă pentru că vrei să cunoști chiar și cel mai mic detaliu despre el în fiecare moment. Vrei ca relațiile tale să fie profunde și adevărate, lucru care e grozav. Dar, uneori, intensitatea ta poate fi prea mult pentru cel de lângă tine, ceea ce îl poate îndepărta complet. Trebuie să îi oferi spațiu pentru a respira, apoi va veni singur la tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ca Leu, mergi întotdeauna doar pe drumul tău.

Îți distrugi constant relațiile din cauza faptului că nu ești capabil de compromis și crezi că ideile tale sunt întotdeauna cele mai bune. Lucrurile trebuie să iasă ca tine și dacă cineva nu te aprobă și nu te urmează, îl elimini rapid din viața ta. Doar pentru că cineva nu are aceeași părere ca și tine, nu înseamnă că nu are dreptate. Dacă nu ești dispus să lași de la tine, nu vei avea deloc noroc în dragoste!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ca Fecioară, te legi de cele mai mici lucruri și atitudinea ta se înrăutățește foarte repede.

Partenerul tău este îndepărtat de negativitatea ta. Îți distrugi relațiile lăsând pesimismului să îți conducă viața. Nu poți fi mulțumit de cineva până nu vei fi mulțumit de tine. Dacă continui să privești doar partea negativă a vieții, nu vei putea niciodată să te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care viața le are de oferit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca Balanță, ești o persoană delicată și fragilă.

Natura ta sensibilă este de admirat, însă uneori exagerezi. Nu se poate glumi în jurul tău, pentru că, de obicei, sentimentele tale ajung să fie rănite. Relațiile tale sunt distruse din cauza acestei sensibilități care alungă persoana de lângă tine sau care provoacă certuri care nu ar trebui să aibă loc. Te simți în permanență atacat, când, de fapt, ar trebui să nu mai iei totul atât de în serios sau personal.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ca Scorpion, îți distrugi relațiile pentru că nu le dai partenerilor șansa de a-ți demonstra cine sunt și ce pot.

Te implici rapid într-o relație cu cineva, dar dacă acea persoană nu e ceea ce te așteptai, o scoți imediat din viața ta. Nu îi oferi șansa de a-și arăta adevăratul sine, pentru că îți place drama.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca Săgetător, ești foarte practic cu tot ce faci în viață, în special în relațiile tale romantice.

Vrei să te simți total conectat cu partenerul de viață, mai ales fizic. Și, dacă nu simți acest gen de conexiune, pui imediat punct relației. Începi să simți că nu e suficient de bun pentru tine. Îți distrugi relațiile având un standard atât de ridicat cu privire la pasiune. Nu te mulțumești cu mediocritatea, ceea ce e bine, dar trebuie să realizezi că nu toată lumea poate fi exact așa cum vrei tu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ca și Capricorn, îți ascunzi sentimentele foarte bine.

Ți-ai construit un zid în jurul tău, astfel încât nimeni să nu poată intra în sufletul tău prea adânc. Îți convine așa, pentru că astfel îți protejezi inima să nu fie rănită. Îți distrugi relațiile pentru că nu ești deschis în fața celui de lângă tine. Partenerii tăi simt că trebuie să smulgă orice informație sau emoție de la tine și asta îi determină să creadă că le ascunzi lucruri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ca Vărsător, îți distrugi relațiile prin comportamentul tău nepăsător.

S-ar putea să-ți pese cu adevărat de cineva, dar să nu îi arăți acest lucru. Ai o atitudine indiferentă cu privire la relațiile tale și nu ți-ai pus niciodată partenerii pe primul loc pentru a le arăta cât de importanți sunt pentru tine. Relațiile necesită efort și până când nu ești dispus să îl depui, îți vei distruge fiecare poveste de iubire.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ca Pești, nevoia ta de a fi sufletul petrecerii poate fi ușor confundată cu flirtul sau cu moravurile ușoare.

Partenerul tău poate crede că amabilitatea ta este dusă la extreme și nu o poate tolera. Îți place să vorbești cu oricine și cu toți cei din jurul tău. Te angajezi întotdeauna în conversații cu străini și ești exagerat de prietenos. Aceasta este o calitate excelentă, dar, uneori, exagerezi. Natura ta generoasă e privită drept flirt de partenerul tău și imediat se va gândi la ce e mai rău. E bine să fii sociabil, dar gândește-te dacă asta îl afectează pe cel pe care îl iubești.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod