Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 7-13 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta e numai bună pentru a-i demonstra partenerului că îl iubești.

Dacă în ultimul timp ți-a transmis ideea că nu e sigur pe sentimentele tale, acum e momentul să îl liniștești. Este foarte important să vă încurajați unul pe celălalt să vă deschideți mai mult și să fiți mai sinceri, pentru că doar comunicarea vă poate salva în unele situații.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atmosfera de acasă va fi una liniștită în această săptămână, fără incidente ieșite din comun.

Cu toate acestea, rutina zilnică devine din ce în ce mai apăsătoare pe măsură ce weekendul se apropie. Nu ar strica să organizezi o plimbare, o mini-excursie sau chiar o vizită de familie la care să participați amândoi. Dacă ești singur, e necesar să le arăți celor din jur că ești dispus să te implici într-o relație, nu doar să te distrezi!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o săptămână excelentă în cazul în care ești singur și disponibil.

Se pare că astrele sunt de partea ta și te ajută să abordezi cu mai mult curaj persoanele pe care le placi. Cu toate acestea, ai grijă să nu pari disperat, ci doar disponibil. Dacă ești implicat într-o relație, cel mai probabil noii prieteni pe care ți-i faci vor strârni crize de gelozie din partea partenerului de viață.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să te implici mai mult în relația ta în această săptămână, altfel, deznodământul va fi unul nefericit.

E clar că nu vă îndreptați în direcția bună, ceea ce înseamnă că ori trebuie să cereți ajutor, ori trebuie să vă ascultați mai mult unul pe celălalt. Dacă ești singur, totul pare că merge așa cum îți dorești, adică ai parte de relații pasagere și aventuri fructuoase.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunță o îmbunătățire a situației tale sentimentale în această săptămână.

Cu toate acestea, e posibil ca partenerul de viață să cedeze și să îți dea dreptate doar pentru a scăpa de confruntările cu tine. Nu e un lucru rău, atât timp cât poate să își calce pe orgoliu, pentru că tu nu vei reuși să faci niciodată acest lucru. Dacă amândoi ați fi două pietre tari, ar fi imposibil să rezistați împreună.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei încerca să fii mai blând cu partenerul tău atunci când greșește, însă nu îți va reuși din prima.

Cu toate acestea, eforturile tale vor fi apreciate și relația ta devine puțin mai stabilă. Dacă până acum ai avut parte numai de turbulențe în relație, acum lucrurile par să se mai liniștească un pic. Dacă ești singur, Ai putea fi atras de ce este interzis și ai putea accepta să faci parte dintr-un triunghi amoros cu bună știință.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi mai bună în ceea ce privește dragostea, cel puțin comparativ cu zilele ce abia au trecut.

Chiar dacă simți că tu și partenerul tău de viață v-ați distanțat, asta nu înseamnă că urmează o despărțire. Este important să știți amândoi ce vreți și să nu cădeți în capcana ispitelor. Indiferent de tentații, voi trebuie să fiți sinceri și să vă respectați!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri.

Aceștia se vor bucura de o mare popularitate atât în rândul colegilor de serviciu sau școală, cât și în ceea ce privește prietenii. De asemenea, șarmul personal îi ajută mai mult decât oricând să cucerească persoanele de sex opus. Nativii implicați într-o relație și-ar putea domina partenerul de viață, ceea ce creează o atmosferă tensionată în cuplu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Orice efort pe care îl faci pentru ca relația în care ești implicat să funcționeze mai bine va fi apreciat înzecit în această săptămână.

Mai mult decât atât, îți vei determina partenerul de viață să îți urmeze exemplul și, astfel, relația voastră să fie mai fericită. Dacă consideri că trebuie să faci prea multe compromisuri pentru a vă menține pe linia de supraviețuire, atunci ia în calcul o separare fără să te învinovățești că te-ai gândit la asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Familia va fi prioritatea ta în această săptămână.

Se anunță îmbunătățiri în ceea ce privește relațiile cu rudele partenerului de viață și, astfel, o îmbunătățire a relației voastre de cuplu. Atunci când ambii sunteți relaxați, dragostea pare să fie mai mare între voi. Dacă ești singur, nu ezita să accepți invitația unei persoane care îți dă de mult timp târcoale. Nu are ce să se întâmple rău!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E nevoie de mult calm pentru a putea trece pentru o situație incofortabilă care va apărea în aceste zile.

E posibil ca o bârfă despre partenerul de viață sau o acuză la adresa ta să îți facă relația să sară în aer. Această bombă cu ceas nu numai că dezvăluie că tu și partenerul tău nu aveți încredere unul în celălalt, dar chiar că nu aveți încredere nici în propria persoană. E nevoie doar ca cineva să își bage coada în cuplul vostru, iar voi doi deveniți cei mai mari dușmani.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te bucuri mai mult de oamenii din jurul tău și constați că ești iubit de multă lume.

Chiar dacă nu ai un partener stabil sau ești implicat într-o relație cu cineva care te dezamăgește, ajungi să privești partea plină a paharului și, nicidecum, pe cea goală așa cum făceai înainte. Începi să îți clarifici sentimentele și să faci schimbările de care ai nevoie pentru a fi fericit, chiar dacă îți e greu să ieși din zona ta de confort!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod