Distracţie

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

Berbec


In acest weekend vei face o investitie financiara importanta. Practic, iti vei achizitiona un obiect destul de scump dar pe care il vei folosit cativa ani buni. Duminica dupa-amiaza vei avea ocazia de a-ti testa noua achizitie in compania catorva prieteni.

Taur


Vei avea ocazia in acest sfarsit de saptamana de a-ti etala cateva dintre cele mai importante calitati. Inteligenta, curajul si adaptabilitatea se vor dovedi extrem de utile deoarece te vor scoate din situatii mai putin favorabile. Duminica seara te vei simti putin obosita, dar nu e nimic serios.

Gemeni


Vei afla informatii picante referitoare la unii dintre dusmanii tai. Chiar daca esti tentata sa ii santajezi si sa te razbuni, ar fi bine sa nu o faci deoarece te vei compromite si nu vei fi cu nimic mai buna decat acestia.
Pastreaza-ti integritatea!

Rac


Sambata dimineata vei afla o veste trista referitoare la starea de sanatate a unui apropiat. Inevitabil, vei fi afectata si vei dori sa oferi o mana de ajutor. Din fericire, persoana aflata in nevoie este destul de populara si multi oameni doresc sa-i fie alaturi.

Leu


In acest weekend vei avea ocazia de a reflecta cu privire la job. Esti remunerata corespunzator, apreciata in cadrul colectivului? Iata doar cateva intrebari care te vor macina o buna perioada de timp. Revino cu picioarele pe pamant fiindca partenerul incepe sa-si piarda rabdarea.

Fecioară


Dupa o saptamana obositoare, ai in sfarsit ocazia de a te relaxa. Si cum altfel sa o faci, daca nu navigand pe internet si discutand cu alte persoane? Cu aceasta ocazie te vei pune la curent cu noutatile si cu evenimentele importante care se petrec.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod