Picnic

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

Berbec


In acest sfarsit de saptamana o sa simti o nevoie mare de a te exprima artistic. De aceea, picteaza, danseaza, canta sau fa orice alta activitate care iti produce placere. In special duminica vei fi visatoare, si iti va fi dificil sa te concentrezi pe activitati mai importante.

Taur


In acest weekend vei avea mult timp pentru relaxare. De asemenea, cateva dorinte secrete vor deveni realitate si vei simti din plin bucuria vietii. Partenerul de viata este extrem de ingaduitor cu tine si va iubiti la fel de mult ca in prima zi.

Gemeni


Sambata seara te vei simti din nou libera. Posibil ca o iesire cu prietenii in club sa iti aminteasca de tinerete si sa iti ofere ocazia de a socializa.
Banii sunt insuficienti dar nu trebuie sa te ingrijoreze acest aspect.

Rac


Iti este greu sa te detasezi de problemele de la serviciu, dar trebuie sa o faci! In fond, weekend-ul este pentru relaxare, si nicidecum pentru munca. Profita de aceste zile libere pentru a iesi la un gratar sau in parc cu prietenii ori familia.

Leu


In prima zi a sfarsitului de saptamana vei avea de rezolvat treburi prin casa. Poate fi vorba de o curatenie generala sau de reparatia unor electrocasnice. Din fericire, duminica te vei putea relaxa si bucura de compania amicilor.

Fecioară


Vei incepe weekend-ul plina de energie si vei simti ca poti sa faci fata oricaror provocari. Vei fi chemata la datorie de catre prieteni sau vei participa la un eveniment in familie (nunta, botez).
Totusi, duminica seara vei simti oboseala, si te vei retrage in caminul conjugal pentru odihna.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod