Picnic

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!


Astru

Balanţă


Vei purta cu partenerul de viata un dialog cu scantei in fata unui public numeros. Asta te va indispune o buna perioada, dar din fericire acesta isi va cere rapid scuze si impreuna veti depasi momentul.

Scorpion


Desi esti tentata sa o iei pe scurtatura, ar trebui sa ramai fidela principiilor de viata. Nu pleca urechea la sfaturile mai putin ortodoxe ale unor prieteni si vezi-ti de treaba ta. Altfel, risti sa dai de belele, in special sambata seara!

Săgetător


Viata ta amoroasa este excelenta din toate punctele de vedere. Un weekend in afara locuintei petrecut impreuna cu iubitul va poate trezi amintiri placute din studentie.
Profitati de moment si daca va doriti asta, incercati sa va mariti familia!

Capricorn


Daca nu esti multumita de felul in care evolueaza lucrurile acasa, ar trebui sa ii spui deschis partenerului ce te deranjeaza. Atunci cand lucrurile nu mai functioneaza, nu exista decat o solutie. Weekend-ul va fi pentru tine ocazie perfecta de a medita in aceasta privinta.

Vărsător


Ai devenit extrem de indulgenta cu persoanele din jurul tau, si mai ales cu partenerul. In principiu asta nu-i un lucru rau, dar daca nu te impui, vei ajunge in curand persoana de care toata lumea rade pe ascuns! Invata sa te faci respectata fara sa te enervezi.

Peşti


In acest sfarsit de saptamana incearca sa nu te mai gandesti la problemele financiare pe care le traversati. Daca simti ca nu esti platita corespunzator, poti sa vorbesti cu seful  luni, dar doar dupa ce iti pregatesti discursul in cazul unui refuz.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod