Meg Ryan la Premiile Tony

Meg Ryan, ironizată pe Twitter după ce a apărut cu chipul umflat de botox

Actrița Meg Ryan a devenit subiect de glume pe Twitter în urma apariției de la Gala Premiilor Tony 2016 care a avut loc duminică seara la New York.

Vedeta a fost greu de recunoscut, figura sa fiind vizibil modificată, cel mai probabil din cauza procedurilor de întinerire la care a apelat, potrivit dailymail.co.uk.

Starul american a negat în repetate rânduri că ar fi apelat la chirurgia estetică sau injecțiile cu botox pentru a ascunde efectul trecerii anilor asupra chipului său, deși este evident că fața sa este total diferită în prezent.
Meg Ryan inainte si dupa

Zâmbetul bizar al actriței, care apare de obicei în cazul celor care fac exces de botox, a fost subiect de glume pe internet.

Un utilizator Twitter a făcut rapid legătura dintre zâmbetul actriței și cel al lui Jack Nicholson în rolul lui Joker din filmul Batman. Acesta a postat o imagine cu Joker în dreptul căreia a scris ironic "Meg Ryan a arătat bine la Premiile Tony".

Meg Ryan Joker

Foto: dailymail.co.uk

Nici fanii actriței nu au fost prea încântați de noul look al idolului lor. Unul dintre ei a scris: "Cine în afară de mine a mai scos un sunet de groază când a văzut-o pe Meg Ryan la Premiile Tony?".

Iar un alt fan a adăugat: "Meg Ryan și Madonna au același chirurg plastician".

Figura neobișnuită a lui Meg Ryan la Premiile Tony a eclipsat un eveniment major, foarte trist, în Statele Unite, spre indignarea multora. Userii Twitter s-au declarat șocați de faptul că aspectul ciudat al actriței este cel mai popular subiect, devansând evenimentul tragic care a avut loc la Detroit, unde 50 de persoane au fost ucise într-un club. "Îmi poate explica cineva cum este posibil ca la o zi după ce 50 de persoane au fost ucise fără milă, subiectul principal pe Twitter este fața lui Meg Ryan de la Premiile Tony? În ce fel de lume trăim?", s-a arătat șocat un user Twitter, potrivit dailymail.co.uk.

Meg Ryan a declarat în trecut că este enervată de faptul că este întrebată constant dacă a apelat la chirurgia estetică și a insistat pe faptul că îi place procesul de îmbătrânire.
"Ne blocăm în conversațiile acestea despre felul în care arătam, despre culoarea și rădăcinile părului. Este interesant și amuzant pentru cinci minute. Dar nu este chiar atât de interesant", a declarat vedeta anul trecut pentru  revista Porter.

Deși de multe ori figura sa inflamată și buzele mărite au dus la speculații, Meg a refuzat de-a lungul timpului să confirme sau să infirme zvonurile că ar fi apelat la chirurgia estetică.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod