Justin Bieber

Justin Bieber şi-a luat o bătaie serioasă: Vezi video

Starul s-a încăierat la bătaie cu un bărbat de două ori cât el, imediat după ce s-a terminat finala NBA la care a participat alături de mai mulţi prieteni.

Potrivit site-ului TMZ, după ce Justin Bieber s-a întors de la finala NBA s-a iscat un scandal în faţa hotelului unde era cazat în Cleveland. Altercaţia pe care starul a avut-o cu un bărbat mai bine făcut decât el a fost filmată, iar pe imagini se vede cum Biber este lovit şi apoi începe o bătaie serioasă între cei doi. Bărbatul de culoare cu care s-a luat la bătaie Justin Bieber reuşeşte să-l pună la pământ pe star, însă apoi cei doi reuşeşesc să fie despărţiţi de persoanele care se aflau în jurul lor.

Filmarea a ajuns în posesia site-ului TMZ care a făcut-o publică pe Snapchat, miercuri noaptea.

Motivul care a cauzat acest scandal nu se cunoaşte, însă nu este pentru prima dată când Justin este implicat în astfel de altercaţii. Chiar în urma cu ceva vreme, presa vorbea despre o altă bătaie pe care starul ar fi luat-o într-un restaurant din Ibiza de la Orlando Bloom. Presa speculează că totul ar fi început după ce Miranda Kerr ar fi filtrat cu Bieber pe când încă era căsătorită cu actorul din Lord of the Rings.

De asemenea, sunt cunoscute şi cazurile în care Justin a agresat paparazzi şi chiar a lovit unul cu maşina, ajungând până şi la tribunal.

Însă, fanii pot să respire liniştiţi, deoarece Justin a postat astăzi o fotografie pe contul său de Instagram în care se laudă cu textul "Nu apare nicio zgârietură pe acest băiat frumos".


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod