Adio, Justin Bieber! Selena Gomez are un nou iubit

Cântăreaţa a confirmat speculaţiile despre relaţia cu Samuel Krost, un director din lumea modei. Cei doi au ieşit ţinându-se de mână de la o cină romantică.

Zvonurile apăruseră încă de anul trecut, dar acum Selena Gomez n-a mai avut chef să se ascundă. Duminică noapte, ea a ieşit în public alături de noul său iubit, Samuel Krost. Cei doi au fost fotografiaţi la ieşirea din hotelul SLS, din Beverly Hills, şi, pentru a elimina orice dubiu, ei se ţineau de mână, semn clar că vor să-şi facă vizibilă relaţia.

Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani era foarte aranjată şi avea o ţinută potrivită pentru o cină romantică - o rochie neagră, mulată, care îi punea în valoarea formele şi sandale.

Samuel era îmbrăcat casual, cu o jachetă şi jeanşi skinny, iar în picioare avea ghete bej din piele întoarsă.



Un martor a declarat pentru Entertainment Tonight că Selena şi Samuel au luat cina în compania mai multor prieteni şi au stat cu toţii cam trei ore, iar cei doi s-au comportat toată seara ca un cuplu.

Apariţia lor survine după cei ei au fost văzuţi de mai multe ori împreună. Vineri, cuplul a fost reperat la un local rustic din Malibu, scrie Daily Mail. Marţi, o sursă a declarat presei că i-a văzut sărutându-se într-un club din West Hollywood.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod