Pe urmele lui Justin Bieber. Victoria Beckham ne arată cum cântă fiul ei

La doar 11 ani, Cruz chiar are talent. Mama sa a postat pe Instagram o înregistrare în care acesta interpretează o piesă, iar imaginile au fost primite cu entuziasm de fani.

Într-o familie celebră, cu patru copii, fiecare trebuie să-și croiască drumul spre succes. Și Cruz se pare că e pe cale să-l găsească pe al său. Tatăl a fost un mare fotbalist și are succes în modă, mama a devenit celebră în muzică iar acum e un designer recunoscut, iar frații săi mai mari, Brooklyn (17 ani) și Romeo (13 ani), se află la începutul carierei de model, dar Cruz Beckham se distinge prin talentul său muzical.

Copilul începe să se afirme. Primul pas spre o carieră pe scenă l-a făcut mama sa, care a postat pe Instagram o înregistrare video în care acesta cântă piesa "Hopeful", interpretată de Twista și Faith Evans, iar cei care au urmărit videoclipul au fost entuziasmați.

"Super cute Cruz!! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vb", a scris Victoria Beckham lângă filmulețul pe care l-a urcat pe contul ei.

Mulți dintre admiratorii vedetei au fost de părere că fiul ei va fi noul Justin Bieber, cu care aduce mult prin tonurile calde ale vocii, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Victoria Beckham obișnuiește să le arate fanilor câteva dintre momentele frumoase pe care le trăiește alături de copiii ei. Recent, ea a postat o fotografie adorabilă cu fetița ei, Harper, în vârstă de patru ani, care picta, dar și o imagine cu Romeo, în timp ce juca tenis.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod