Pe urmele lui Justin Bieber. Victoria Beckham ne arată cum cântă fiul ei


Rețeaua de socializare Instagram nu-i aduce întotdeauna lovituri de imagine fostei Posh Spice. Fosta cântăreaţă britanică a fost criticată de mai mulţi utilizatori ai platformei Instagram că ar promova fotomodele anorexice, care sunt modele nesănătoase pentru adolescente.

Mai mulţi utilizatori ai Instagram au lansat mai multe atacuri la adresa Victoriei Beckham întrucât, potrivit acestora, în imagine apare un fotomodel "costeliv". Este vorba despre modelul Chantal Habscheid, în vârstă de 17 ani.

"Nu mai promovaţi aşa ceva. O mulţime de adolescente o vor apuca pe o cale greşită. Este greşit. Ar trebui să alegeţi o măsură medie, nu este atât de greu", a scris un internaut.
Un altul a fost şi mai dur cu soţia lui David Beckham, publicând următorul mesaj pe Instagram: "Ruşine să-ţi fie, Victoria Beckham! E mult prea slabă! Oribil".
Fosta cântăreaţă a mai fost criticată în trecut pentru faptul că ar promova modele extrem de slabe, notează Mediafax.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.
În vârstă de 41 de ani, ea a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod