Mister aproape elucidat: Justin Bieber, cucerit de o frumoasă din Spania

După ce starul a scris că vrea să afle cine este tânăra dintr-o poză pe care a văzut-o pe Instagram, fanii au reușit să afle identitatea acesteia.

O tânără a scris pe Instagram sub numele "wolfiecindy" că este copleșită de atenția pe care a provocat-o poza sa după ce artistul canadian și-a rugat fanii să-l ajute să-i afle identitatea.

Justin Bieber a fost frapat de frumusețea unei tinere a cărei fotografie a văzut-o pe Instagram şi care seamănă izbitor cu Irina Shayk. Apelul lui a provocat o adevărată isterie pe reţelele de socializare, fanii din întreaga lume încercând să o identifice pe fata care l-a impresionat pe artistul canadian.

"OMG, cine-i tipa asta?", a scris starul luni, iar contul său a fost imediat inundat de mesaje de la admiratoare care susţineau că sunt fata din imagine.

Mai mulți admiratori au scris pe contul de Twitter al artistului că fata diin imagine se numește Cindy Kimberly și obișnuiește să posteze selfie-uri pe Instagram. În prima fază, ea a răspuns cu un anunț timid: "Numele meu este Cindy și sunt foarte copleșită de toată această nebunie", a scris ea marți pe Instagram.
Ulterior, fata a revenit cu un mesaj în care spunea că are conturi doar pe platformele Instagram și Tumblr, astfel că orice alte pagini care includ numele ei sunt false.

Bruneta spune că are 17 ani și este din Spania. Ea a răspuns pe pagina sa mai multor întrebări ale fanilor lui Bieber, dezvăluind că este model și nu și-a făcut nicio operație estetică. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, pe Instagram mai există un cont cu numele "wolfcindy", cu 250.000 de urmăritori.
Cindy este în mod evident o admiratoare a lui Justin Bieber - cu câteva zile înainte de a fi remarcată de cântărețul canadian, ea postase o înregistrare video în care se aud primele acorduri ale hitului "No Sense".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod