Casa ta. 30 de decoraţiuni luminoase pentru Crăciun

Figurinele şi instalaţiile cu leduri aşezate în moduri interesante în dreptul ferestrelor te vor ajuta obţii un decor special, care îi va încânta pe toţi cei care îl privesc
Bolurile din sticlă şi instalaţiile de luminiţe cu becuri sau leduri formează echipa perfectă anul acesta! Pentru că este mult mai comod să pui o instalaţie într-un borcan cu aspect vintage, într-o bombonieră transparentă, un felinar sau chiar într-o stilcă cu o formă inedită, acest trend devine din ce în ce mai răspândit. Pe de altă parte, arată de-a dreptul extraordinar, oferind un decor parcă inspirat din basme. 

De asemenea, această modalitate de a folosi instalaţiile luminose este extrem de simplu de pus în practică pentru că nu eşti nevoită să te caţeri prin toată casa pentru a le agăţa, precum în anii trecuţi.
Alege instalaţiile cu baterii, care pot fi introduse complet în astfel de recipiente şi care nu se supraîncălzesc în spaţiu restrâns.

Dar dacă vrei să îţi împodobeşti totuşi ferestrele cu ghirlande luminoase, alege-le pe cele deosebite, cu leduri în forme interesante de fulgi de nea, ţurţuri, steluţe etc. 

Ledurile care oferă o lumină cât mai naturală, albă sau galbenă, iau locul anul acesta celor multicolore, intens colorate. Sunt de preferat pentru că se potrivesc oricărui spaţiu, oferind o atmosferă specială, de poveste.

Decoraţiunile masive prevăzute cu lumini sunt de asemenea extrem de utile pentru a decora rapid ferestrele.
Stelele, fulgii de nea, renii sau omuleţii de zăpadă care îţi luminează frumos ferestrele sunt foarte uşor de instalat comparativ cu ghirlandele luminoase pe care trebuie să le agăţi din loc în loc.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod