Fabuloşii ani ’70 – principala sursă de inspiraţie pentru colecţia de iarnă pentru femei

RESERVED  îşi propune să cucerească în acest sezon publicul feminin printr-o nouă colecţie de iarnă, care promite un mix eclectic între stilul boho chic şi design modern. Ţinutele reflectă cultura, culorile și materialele anilor ‘70, însă într-un stil contemporan, avangardist.

Colecţia induce spiritul iernii printr-o combinație de materiale plăcute la atingere şi cu un confort termic ridicat. Printre cele mai folosite materiale se numără velurul, blana artificială, texturile de lână și denim. Materialele surprind prin calitate, apect impunător și structură tridimensională şi amintesc de moda hippie, păstrând în acelaşi timp un design modern.

RESERVED îmbină stilul retro cu elemente practice prin ţinute doar din tricotaje, fuste creion din tricot, paltoane maxi şi poncho-uri din lână.
Piesele evocă diversitatea anilor ’70 şi aduc împreună stilul feminin a la Lauren Hutton şi abordarea masculină a ţinutelor prin care se distinge Diane Keaton. Accentele subtile dar surprinzătoare completează noua colecție. Combinaţiile de imprimeuri, texturi (piele/ dantelă / lână groasă) şi suprapuneri sunt cheia ţinutelor pentru acest sezon.

Culorile delicate folosite în această colecţie sunt inspirate din natură, prin nuanţele subtile de gri, negru, maro, ocru, vişiniu și verde închis. Stilul boho a fost creat prin adăugarea unor elemente precum franjuri, imprimeuri Navajo și modele de cravate sau, din contra, negru intens cu dungi albe.
Nu lipsesc din colecţie piesele clasice de iarnă şi must have-urile de sezon:  fusta-pantaloni, jeanşii evazaţi, bluzele scurte şi bluzele cu guler fundă.


Eleganța funcțională a pieselor din colecţia de iarnă pentru bărbaţi

Pentru colecţia din sezonul rece, designerii RESERVED și-au propus să combine croiuri tradiționale cu elemente fresh şi să pună accent pe un mix de articole sporty confortabile cu elemente elegante precum sacourile şi costumele semi-formale.

Selectarea materialelor pentru noua colecţie a implicat un proces riguros, prioritatea fiind calitatea înaltă a ţesăturilor. Jachetele matlasate de un roşu intens, pantalonii indigo perfecţi pentru a fi purtaţi cu sacou şi puloverele texturate  sunt câteva dintre piesele-cheie RESERVED pentru acest sezon.
Colecția pentru bărbați este dominată de nuanțe întunecate şi tonuri neutre, înviorate prin culori puternice precum portocoliu și roșu vibrant.

Sursele de inspiraţie pentru crearea colecţiei de iarnă RESERVED pentru bărbaţi sunt foarte diferite: începe cu stilul studenţilor americani din anii ’50-’60, trece prin era Rockabilly și stilul lumberjack şi încheie cu elemente împrumutate de la gentlemanul englez. În ciuda acestei combinaţii inedite de tendinţe, colecţia este plăcut armonizată, iar elementele folosite se completează perfect, creând un stil curajos, dar cu nuanţe cuminţi pe alocuri.   

Colecţia abundă de piese practice precum bluze, jerseuri, hanorace, jachetele sport matlasate şi pulovere călduroase care inovează stilul de iarnă.
Prin îmbinarea perfectă a acestor elemente, RESERVED înglobează în colecţia de iarnă pentru bărbaţi conceptul de modă masculină contemporană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod