Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 22-28 iunie. Previziuni!

Nativa din zodia Vărsător are multă energie şi o stare de spirit foarte bună, care o vor ajuta să realizeze tot ceea ce şi-a propus în această perioadă

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ai un nivel de energie satisfăcător în această săptămână, iar de vină pentru asta este viaţa profesională tot mai agitată. Încearcă să nu-ţi încarci şi mai mult ptogramul, plănuind ieşiri în oraş epuizante sau petreceri pentru finalul săptămânii. Alege în schimb să petreci timp în natură sau într-un mediu relaxant, pentru a-ţi încărca bateriile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu prea înţelegi ce se întâmplă în jurul tău şi mai ales ce intenţii reale au oamenii, ceea ce îţi provoacă o stare de nelinişte şi te poate determina să te refugiezi în "carapacea" ta. Nu te lăsa atât de mult afectată de gesturile şi vorbele celorlalţi. Păstrează-ţi calea şi înceracă să te relaxezi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Instabilitatea cu care te confrunţi se manifestă şi la nivel emoţional. Ai reacţii care îi pot induce în eroare şi chiar îi bulversează pe cei dragi. Este o săptămână destul de stresantă, iar toate acestea îţi afectează şi starea de sănătate, dar mai ales nivelul de energie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Unele veşti ar putea să te tulbure în această săptămână şi să-ţi afecteze cheful de viaţă şi starea de spirit. Dar cea mai mare problemă este nu poţi să-ţi manifeşti sentimentele şi să-ţi expui reacţiile, pentru că este vorba despre o chestiune pe care încerci să o ascunzi de ceilalţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să tratezi în această săptămână o problemă de sănătate mai veche. Chiar dacă eşti foarte ocupată, trebuie neapărat să acorzi atenţie stării tale de sănătate, să mergi la medic şi să urmezi cu stricteţe recomandările.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te bucuri de o formă fizică de invidiat în această săptămână, iar de vină sunt numeroasele obligaţii pe care le ai şi stresul cu care te confrunţi la locul de muncă. La finalul săptămânii este de preferat să-ţi alegi activităţi relaxante în locul celor care nu fac altceva să-ţi consume şi mai mult energia.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tot felul de griji pun stăpânire pe tine în această săptămână, fapt care are urmări şi asupra stării tale de sănătate. Ai o teamă nejustificată pentru ceea ce urmează să se întâmple, ceea ce îţi strică cheful de viaţă zilele acestea. Încearcă să-ţi redescoperi optimismul caracteristic.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ar fi de preferat să eviţi grupurile şi situaţiile care te fac să te simţi neplăcut în această săptămână. Îţi pot da o stare negativă care te va urmări pentru tot restul săptămânii. De asemenea, nu te implica prea mult în dramele create de alţii şi care nu te privesc. Ar putea să-ţi consume inutil energia.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Gândirea ta pozitivă te ajută să ai o stare de spirit excelentă în această săptămână. Ai multă energie, eşti optimistă şi veselă iar toate acestea te transformă într-un adevărat magnet pentru cei din jur, care se simt foarte bine în prezenţa ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Atitudinea ta faţă de ceea ce se întâmplă în viaţa ta poate face minuni. Dacă încerci să gândeşti pozitiv şi să vezi partea plină a paharului ai toate şansele să întorci situaţia în favoarea ta. Fii optimistă, iar lucrurile bune se vor întoarce asupra ta.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o săptămână destul de dificilă în ceea ce priveşte forma fizică şi sănătatea. Dacă neglijezi unele probleme care te sâcâie deja de ceva vreme rişti să contribui la agravarea lor. Echilibrul este deosebit de important pentru că ai tendinţa ori de a ignora complet semnalele de alarma cu privire la starea ta de sănătate, ori de a exagera fiecare simptom şi de a cădea în latura ipohondriei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Sănătatea nu va fi punctul tău forte în această săptămână, iar responsabilă pentru acest lucru eşti chiar tu. Te laşi pradă tentaţiilor culinare şi preferi să leneveşti în loc să fii activă şi să faci mai multă mişcare. Este necesar să revii la un stil de viaţă echilibrat dacă nu vrei să suporţi consecinţe serioase în perioada care urmează.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod