George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Cu aceasta Coafura Fantezie a castigat Marele Premiu de 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.
Castigatorul primei editii a concursului Cel mai bun hairstylist din Romania este George Popescu. Tanarul din Bucuresti s-a luptat in marea finala, organizata aseara la Stejarii Ballroom, alaturi de alti noua concurenti. Cu totii au realizat, cu creativitate si multa indemanare, cate o Coafura-Fantezie.

Creatia si maniera lor de lucru au fost analizate in detaliu de membrii juriului format din Cristi Pascu (hairstylist), Franck Perez (Creative Design Team Educator Moroccanoil), Geta Voinea (hairstylist), Laurent Tourette (hairstylist), Valentina Pelinel (fost model international), Lavinia Gogu (beauty editor Elle Romania), Laura Davidescu (Unica).

George Popescu a obtinut cel mai bun punctaj si a castigat Marele Premiu, in valoare de 3000 de euro, oferit de Top Line. Locul 2 si Premiul de Popularitate au fost obtinute de Ioana Maria Todoran, din Cluj-Napoca, aceasta primind un set de produse Moroccanoil si un CEC in valoare de 500 de euro, oferit de Top Line.

Finalistii concursului Cel mai bun hairstylist din Romania au definitivat coafurile fantezie cu care au intrat in competitie in timp ce, pe scena principala, invitatul special al evenimentului, Franck Perez, sosit de la Paris, a oferit un show Moroccanoil de coafura intitulat Life is a Red Carpet Show.
Printre modelele acestuia s-a aflat pe scena si Eva, fiica cunoscutei prezentatoare de stiri de la Antena 1, Andreea Berecleanu.

La evenimentul ce a prilejuit finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania au asistat peste 300 de invitati: vedete din showbiz, hairstylisti din toata tara, Mass Media si reprezentanti ai industriei de frumusete.

Printre persoanele publice care au urmarit show-ul din primele randuri s-au aflat: Andreea Berecleanu, Anca Lungu, Corina, Carmen Bruma, Amalia Enache, Simona Patruleasa, Carmen Negoita, Albertina Ionescu, Giulia Nahmany, Crina Abrudan, Roxana Ciuhulescu, Sonia Argint Ionescu, Mirela Popa, Adelina Pestritu, Jorge, Sylvia, Nadina Campean, Adina Halas, Camelia Baltoi, Irina Cordoneanu, Cristina Siscanu.

Vedetele prezente la eveniment au asistat, timp de doua ore, la o adevarata demonstratie de talent si bune cunostinte in arta tunsului, vopsitului si a coafatului, admirand maniera de lucru a reprezentantilor noii generatii de hairstylisti.

Concurentii au realizat, bazandu-se pe tehnica de lucru si creativitate, coafuri fantezie, structuri impresionante, jucandu-se cu volume, texturi si culori.

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania a fost initiat de cunoscutul hairstylist Cristi Pascu, el dorindu-si sa descopere noi talente in industria de profil din tara, carora sa le ofere sansa sa fie remarcati, promovati si premiati.

In urma anuntului primei editii, in competitie s-au inscris aproape 100 de hairstylisti din intreaga tara, ei trimitand fotografii cu cele mai bune creatii ale lor la categoriile tuns, vopsit si coafat lejer.

Dintre acestia, 13 au fost alesi sa participe la semifinala ce a avut loc pe 8 iunie 2015 la sediul Top Line din Bucuresti.
Acolo, supravegheati de juriul de specialitate, ei au demonstrat cat de buni sunt la cele trei categorii cu care s-au inscris in concurs, respectand tendintele anului 2015, de aceasta data lucrand timp de cateva ore chiar sub ochii specialistilor: Cristi Pascu (hairstylist), Franck Perez (Creative Design Team Educator Moroccanoil, New York), Geta Voinea (hairstylist), Laurent Tourette (hairstylist), Stephan Pelger (designer), Valentina Pelinel (fost model international), Lavinia Gogu (Elle Romania), Laura Davidescu (Unica).

10 concurenti s-au calificat atunci in marea finala care a avut loc miercuri, 17 iunie: Bogdan Stoian, Ioana Maria Todoran, Marian Cotoi, Constantin Cucu, Mihnea Marinas, Adrian Ancau, Alexandru Francu, Razvan Costan, George Popescu, Florina Demian.

Castigatorul Marele Premiu, George Popescu, a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line, iar premiul de popularitate, in valoare de 500 de euro, oferit de Top Line, a fost castigat de Ioana Maria Todoran pe baza succesului de care s-a bucurat creatia sa din semifinala pe pagina de Facebook a concursului, https://www.facebook.com/CelMaiBunHairstylist.


Cel mai bun hairstylist din Romania este un proiect initat de Cristi Pascu si este deschis participarii tuturor hairstylistilor talentati din tara. Prima editie a competitiei a avut sprijinul Top Line si Moroccanoil, a revistei Unica, precum si a agentiei de Celebrity PR, ADPM PR.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod