Noul Toshiba Satellite Radius 15: un convertibil pentru orice scenariu

Toshiba Europe GmbH anunță astăzi lansarea laptopului convertibil de 39.6 cm (15.6”) - Satellite Radius 15. Construit pentru a profita la maxim de caracteristicile oferite de Windows 10, acest convertibil cu ecran pliabil la 360 de grade permite utilizatorilor să aleagă între cinci moduri diferite de utilizare pentru a beneficia de dispozitivul perfect, în orice situație.

Design-ul de tip flip-and-fold face posibilă utilizarea convenabilă în orice moment, oferind productivitate și îndemânare la jocuri, pe parcursul întregii zile. Cu posibilitate de utilizare în cinci moduri diferite, Satellite Radius 15 asigură întreaga flexibilitate și versatilitate de care utilizatorii ar putea avea nevoie, fie că fac browsing media în modul tabletă, că afișează pe ecran ultimul raport în modul prezentare, că se distrează cu prietenii în modul audiență, utilizează laptopul în stil tradițional sau partajează conținut unui grup de utilizatori cu ajutorul funcției table top la 180 de grade.

Cu un design elegant datorită finisajului din aluminiu periat Satin Gold, Satellite Radius 15 are un șasiu subțire, cu o grosime de doar 20.1 mm.

Durata de viață a bateriei de peste 7  ore oferă funcționare pentru o întreagă zi de muncă, în timp ce tastatura iluminată, perfectă pentru condiții de iluminare redusă cum ar fi zborurile nocturne, lărgește varietatea de scenarii în care Satellite Radius 15 poate fi utilizat.

Satellite Radius 15 este echipat cu procesoare până la Intel® Core™ i5 din a 5-a generație, combinate cu plăci grafice Intel® HD 5500, pentru ca utilizatorii să beneficieze de performanțe fluide, indiferent dacă fac multi-tasking sau se bucură de cele mai noi lucruri în materie de divertisment. Satellite Radius 15 are Windows 8.1 pre-instalat, în timp ce Windows 10 va fi disponibil prin upgrade  gratuit, după lansare.
Construit pentru a beneficia la maxim de platforma Windows 10, acest model include hardware și componente ce asigură performanțe fluide, precum și microfon dual pentru a profita la maxim de experiența Cortana , cu capturi clare de voce și buton special pentru acces rapid. Cortana ajunge să cunoască preferințele utilizatorilor săi și îi ajută la organizarea activităților curente prin oferirea de recomandări relevante cum ar fi starea traficului și a vremii, acces rapid la informații sau remindere importante.

Ecranul tactil Full HD IPS asigură unghiuri largi de vizualizare pentru multi-task, creare de conținut sau cele mai recente jocuri, cu imagini vibrante ce surprind orice detaliu.
Pentru a completa experiența de divertisment, Satellite Radius 15 oferă calitate audio impresionantă prin intermediul combinației între difuzoarele stereo harman kardon® și tehnologia DTS Sound™ cu claritate și acuratețe audio ideale pentru a asculta muzică sau a viziona cele mai noi filme.

Utilizatorii se pot bucura de divertisment la o scară și mai mare atunci când se relaxează acasă, cu ajutorul portului HDMI® ce suportă redare Ultra HD 4K, pentru a oferi un nou nivel de imersiune și claritate pe ecranele compatibile. Opțiunile de conectivitate ale Satellite Radius 15 se extind la un cititor multi-card ce suportă SD UHS-I, pentru descărcare ultra-rapidă a fișierelor mari, precum și două porturi USB 3.0, inclusiv unul cu Sleep-and-Charge.
Tehnologiile Wireless Display sunt incluse, pentru partajare ușoară pe ecrane mai mari fără nevoie de cabluri suplimentare. Cu un spațiu de stocare ce poate varia între până la 256 GB SSD, 1 TB SSHD sau 2 TB HDD, utilizatorii pot decide asupra combinației drive și a capacității de stocare ce li se potrivește.

Satellite Radius 15 va fi disponibil în România începând cu al treilea trimestru al anului 2015.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod