Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 15-21 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă.

Nu va trebui să depui niciun efort pentru ca lucrurile să funcţioneze perfect în viaţa ta sentimentală. Spre weekend, vei fi nevoită să faci un drum lung, însă vei face tot posibilul să mergi alături de persoanele dragi ţie. Se anunţă distracţie dacă vei reuşi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală este ba roz, ba gri.

Te-ai învăţat cu acest ritm în care ai intrat de multă vreme, aşa că nu te va suprinde nimic în această săptămână. Nu ar strica să spargi puţin rutina şi să aduci ceva nou mai ales în dormitor. Ai nevoie de mai multă îndrăzneală şi partenerul tău va fi extrem de încântat!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ar trebui ca în această săptămână să te chinui mai mult să îi faci pe plac partenerului de viaţă, altfel acesta se va îndepărta încet, încet de tine.

Nu ai putea suporta să îşi îndrepte atenţia către altcineva sau să aprecieze pe alţii mai mult decât pe tine, aşa că fă tot ce ţine de tine şi nu îl împinge către astfel de lucruri. Niciunul dintre voi nu vă doriţi ca relaţia să se strice, însă se poate întâmpla!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Orice mică ceartă dintre tine şi partener poate căpăta proporţii nebănuite în această săptămână.

Trebuie să înveţi să te opreşti atunci când se cere şi să nu insişti la nesfârşit cu ideile tale absurde. Gelozia se poate transforma în paranoia dacă nu ai grijă să îţi asculţi iubitul şi să îi acorzi mai multă încredere. Dacă până acum nu ţi-a dat motive, nu ai niciun motiv să fii atât de posesivă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te axezi mai mult pe familie în această perioadă şi bine faci!

În ultima perioadă ai trecut prin situaţii care te-au apropiat de aceştia şi te-au făcut să îţi dai seama mai bine cât de importanţi sunt ei pentru tine. Dacă eşti mulţumită cu ceea ce ai acum, se poate spune că eşti fericită pe deplin. Partenerul tău de viaţă este cel care îţi oferă cel mai mult!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te stresa din cauza problemelor pe care le întâmpină alţii, chiar dacă e vorba de persoane apropiate ţie.

Nu permite nimănui să îşi verse nervii pe tine, mai ales dacă nu ai nicio vină. Partenerul tău de viaţă devine din ce în ce mai instabil şi va trebui să îi dai o lecţie înainte de a nu o lua razna de tot!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti plină de şarm în aceste zile şi vei reuşi cu uşurinţă să cucereşti pe oricine îţi doreşti.

Trebuie doar să vrei să îţi schimbi statutul de femeie singură într-una cu angajamente serioase. Dacă ai copilărit destul până acum, e cazul să te aşezi la casa ta înainte să îţi dai seama că e prea târziu să o mai iei de la capăt. Nu îţi pierde timpul în relaţii toxice!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă deloc veşti bune pentru tine pe plan sentimental, însă nici nu e cazul să faci o tragedie din neplăcerile pe care le întâmpini.

Nu eşti nici prima şi nici ultima căreia i se întâmplă să fie dezamăgită amoros, aşa că încarcă-te cu forţe proaspete şi ia-o de la capăt! Nu accepta să fi umilită de iubit, ci mai degrabă rămâi singură toată viaţa!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să fii tentată să te axezi pe pasiunile tale şi să îţi neglijezi familia ori partenerul de viaţă.

Chiar dacă eşti încântată de lucrurile pe care le trăieşti acum sau de parsoanele interesante pe care le întâlneşti, ai face bine să îţi faci timp şi pentru viaţa ta intimă. Încearcă pe cât posibil să îţi incluzi partenerul în planurile tale zilnice din afara jobului.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Presiunea din sânul familiei va fi greu de suportat în această săptămână şi cel mai probabil vei ceda nervos la un moment dat.

Încearcă să te calmezi şi să nu spui vorbe pe care ai putea să le regreţi mai târziu, mai ales dacă cei dragi vor riposta. În weekend se anunţă linişte şi o revenire la sentimente mai bune!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru a relua o legătură cu un fost iubit sau poate chiar cu actualul de la care ai luat o pauză.

Relaţia amoroasă care se anunţă în viitorul apropiat are toate şansele să îţi aducă mulţumire şi liniştea mult dorită. Dacă eşti singură, nu ezita să socializezi mai mult!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te concentrezi prea mult pe dragoste în această perioadă, însă dacă nu simţi nevoia de acel tip de afecţiune, atunci totul este în regulă.

Compensezi foarte uşor lipsa unui iubit cu prieteni ori familie, însă la un moment dat vei vrea mai mult. Bucură-te acum de toată libertatea pe care o ai, dar fă-ţi şi planuri de viitor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod