Urban Artsy Bazar de weekend

In acest sfarsit de saptamana, bucurestenii sunt invitati sa devina dependenti de... creatie! Incepand de vineri, 12 august, ora 10.00 si pana luni, 15 august, la ora 21.00, Parcul Alexandru Iona Cuza devine locul in care prinde viata un nou concept de bazar urban.

“Dependenti de creatie – Urban Artsy Bazar” le propune celor iesiti “la o tura de IOR” sa se rupa pentru cateva ore de “zgomotul” orasului si sa viziteze “bazarul artsy” sau sa participe, alaturi de cei mici, la ateliere de hand made si creatie, in cadrul carora copiii pot deprinde “secrete de design” chiar de la creatori, fiind indrumati, intr-un mod prietenos, spre alegerea unui hobby care sa-i scoata din rutina zilnica si sa-i canalizeze spre dezvoltarea unor valori de viata sanatoase.

In acelasi timp, voluntari ai mai multor organizatii neguvernamentale implicate in lupta impotriva adictiilor, si nu numai, vor oferi, in “Coltul ONG-urilor”, informatii despre implicatiile consumului de stupefiante si despre importanta educatiei preventive, incepand chiar de la varsta scolara.

Program desfasurare: Vineri, 12 august - Luni, 15 august; interval orar 10.00 – 21.00.

Locatie: Parcul Alexandru Ioan Cuza, platoul din fata bisericii maramuresene de lemn

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod