Horoscop 8 mai. Vărsătorul va trece printr-o cumpănă, Peștii printr-o oarecare dezamăgire

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Vei incepe saptamana in forta si vei reusi sa duci la bun sfarsit majoritatea proiectelor tale. Daca o persoana apropiata iti va cere ajutorul, nu numai ca vei gasi o rezolvare rapida, dar o vei si invata cum sa actioneze pe viitor! Tine-o tot asa!

Taur

Este posibil ca astazi sa primesti o invitatie de petrecere a timpului liber alaturi de prieteni. Daca nu o duci prea bine din punct de vedere financiar, mai bine gasesti o scuza si refuzi elegant! Altfel, vei sfarsi risipindu-ti toate economiile!

Gemeni

In prima parte a zilei o sa descoperi ca ai lasat ceva neterminat la locul de munca.
Din fericire, nimeni nu a observat, asa ca inca poti remedia situatia. Misca-te rapid!

Rac

Daca ai pofta sa faci un lucru iesit din comun, de ce nu pregatesti o excursie intr-o destinatia exotica? Cu siguranta partenerul/a tau/ta va fi incantat! Iar daca nu mai sunteti chiar la inceputul relatiei, poate ca prezenta altor persoane va va ajuta sa fiti mai relaxati! Chiar daca nu e adevarat, gandeste-te ca esti in concediu!

Leu

Dispui de o situatie financiara foarte buna, dar asta nu inseamna ca te poti culca pe o ureche! Ramai la fel de concentrat/a pe proiectele tale si nu incerca nimic nou! Cel mai bine e sa urmezi poteca deja batatorita!

Fecioară

E posibil ca o parte din colegii tai sa te barfeasca.
Totusi, nu trebuie sa pleci urechea in directia lor, pentru ca tu stii care este adevarul! Pana la urma, lucrurile se vor limpezi si totul va fi mult mai clar!

Balanță

Daca tot crezi ca lumea din jurul tau este plina de intentii bune, astazi o sa ai parte de un dus rece. Drept urmare, nu mai pune baza pe vorbele altora, ci concentreaza-te pe faptele semenilor tai! Asa vei avea o imagine cat mai fidela a personalitatii acestora!

Scorpion

Astazi vei asista fara voia ta la o mare nedreptate. Exprima-ti punctul de vedere, dar oricat de mult te-ar durea sufletul, nu incerca sa intervi in cursul firesc al lucrurilor! Fii maximum de rezervat/a!

Săgetător

Te-ai saturat sa ai parte de acelasi discurs plictisit? Nimic mai simplu: preia fraiele de la ceilalti si incearca sa te impui la locul de munca sau in afaceri! Va fi dificil la inceput, dar merita sa lupti pentru un viitor mai bun!

Capricorn

Astazi vei primi un apel important, de la o persoana importanta.
Incearca sa nu te emotionezi prea tare, ci sa privesti cat mai rational lucrurile. Cel mai probabil, vestile pe care le vei primi au legatura cu un job la care ai visat dintotdeauna.

Vărsător

Astazi este ziua in care tu si partenerul/a de viata veti avea o discutie transanta. Acum se va decide viitorul relatiei voastre si, cat de mult ai suferi, s-ar putea sa nu poti schimba lucrurile. Incearca sa fii cat de rational/a poti!

Pești

Ziua de astazi este despre munca. Din fericire pentru tine, toate eforturile tale nu vor fi in zadar, insa nici nu te astepta sa cada saci de bani din cer.
Vei primi multe laude, insa beneficiile materiale se lasa asteptate.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod