Horoscopul de weekend. Decizii importante pentru Capricorn, neliniște pentru Leu

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!
Berbec

Weekendul aceasta va fi unul obisnuit, va fi ca de obicei, insa cu unele progrese. Vei reusi sa faci unele treburi marunte in timp ce visezi cu ochii deschisi. Gandeste-te la casa visurilor tale, deoarece asa se materializeaza primele planuri.

Taur

Astrele vor fi generoase cu tine in acest weekend. Vei avea parte de doua zile extraordinare. Toate evenimentele si situatiile vor fi in favoarea ta, asa ca profita cat de mult poti de aceasta perioada grozava.

Gemeni

Vei avea parte de un weekend plin de bucurie si fericire acasa, in sanul familiei.
Vei petrece mult timp cu copiii si vei duce la bun sfarsit tot ce ti-ai propus in materie de curatenie si organizare in casa.

Rac

Weekendul acesta ti se va prezenta o oferta geniala, poate prea buna pentru a crede ca este reala. Inainte de a lua orice decizie, informeaza-te bine asupra riscurilor. Vei avea succes in ambitia ta de a descoperi ceva.

Leu

Te vei simti putin nelinistit/a in acest weekend. Vei simti ca nimic nu merge bine. Vei incerca sa te organizezi si sa iti aduni gandurile. Aceasta faza de incertitudine va disparea in cateva zile.


Fecioară

Weekendul acesta este numai bun pentru introspectie si te vei trezi ca esti foarte ganditor/oare. Astrele te sfatuiesc sa cauti pacea interioara pe care o doresti. Stai calm/a pentru a descoperi comorile ascunse din tine.

Balanță

Intr-una din aceste zile, vei fi bucuros/oasa sa ajuti pe cineva care are nevoie de tine. Vei realiza ca e destul de usor sa scapi de necazuri atat timp cat nimeni nu isi duce crucea de unul singur.

Scorpion

Cineva din anturajul tau va incerca sa iti puna unele piedici in acest weekend. Si asta doar pentru distractie! Dar norocul tau este mare si nimeni, in afara de propriile ganduri si indoieli, nu iti poate face rau.


Săgetător

Intotdeauna exista o prima data, iar in acest weekend vei face ceva inedit care iti va schimba viata in bine. Beneficiile vor fi pe termen lung, insa fii atent/a si urmarste-ti pasii cu atentie pentru a evita orice situatie nefericita.

Capricorn

S-ar putea sa trebuiasca sa iei decizii importante de viata in acest weekend. Sa nu uiti niciodata ca graba strica treaba, asa ca ia fiecare decizie numai dupa ce te gandesti la consecintele pe termen lung sau la rezultatele finale.

Vărsător

Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele, iar eforturile tale si evolutia ta generala vor spune multe despre caracterul tau.
Dragostea va trece in prim-plan in acest weekend si vei fi dispus/a sa faci orice pentru a aduce zambetul pe chipul iubitului/ei.

Pești

Weekendul aceasta poti face ce vrei, numai ce vrei. Iti vei arata dorinta de libertate mai mult decat de obicei, chiar daca unora nu le convine. Fa ceea ce simti daca vrei sa fii fericit/a, pana la urma!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod