Horoscop 23 mai: Lumina reflectoarelor va fi pe Balanță azi. Săgetătorul va cunoaște starea pură a fericirii

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ai luptat mult să câștigi niște bani în plus în ultimul timp, astăzi vei fi ocupat să-ți numeri bogăția. În ceea ce privește dragostea, astrele îți recomandă să cauți varietate, astfel s-ar putea să ai o zi plină de zâmbete.

Taur


Vei fi foarte vigilent/ă astăzi. Creativitatea îți va curge prin vene, indiferent de activitatea pe care o faci. În ceea ce privește dragostea, farmecul tău îi va cuceri pe mulți astăzi.

Gemeni


Astăzi te vei simți mai înclinat/ă spre religie. Probabil că vei vizita un lăcaș de cult și vei petrece ceva timp acolo, iar asta îți va aduce pace în suflet și în minte.
Totuși, trebuie să te întorci la viața ta de zi cu zi și să-ți îndeplinești îndatoririle.


Rac


Vei fi foarte creativ/ă astăzi, dar te vor ajuta și colegii cu idei noi pentru a-ți îmbunătăți munca. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, vei trece cu brio de interviuri și de procesul de selecție.

Leu


Echilibrul karmic dictează o distribuție corectă a bucuriei și tristeții astăzi. Așa că, dacă ziua ta pare tristă și deprimantă, fii sigur/a că seara va fi revigorantă și foarte interesantă. Înconjoară-te de familie și prieteni, deoarece te vor trata regește.

Fecioară


Nu lăsa intoleranța să găsească adăpost în tine astăzi.
În schimb, sunt șanse să cauți și să găsești dragoste, afecțiune și bunăvoință printre cei din jurul tău. Stai departe de negativitate, deoarece te poate bloca. Astrele te sfătuiesc să ai curajul de a-ți susține convingerile.


Balanță


Fii pregătit/ă, deoarece lumina reflectoarelor va fi pe tine în această zi foarte motivantă, permițându-ți să atragi laudele celor din jur. Astăzi este o zi încurajatoare pentru a pune în mișcare proiecte inovatoare și tot astăzi s-ar putea ca statutul tău social să se ridice la noi culmi.

Scorpion


Astăzi există riscul să testezi și superi natura dominantă a partenerului/ei.
Răbdarea sa va fi pusă la grea încercare. Astrele te sfătuiesc să discutați calm pentru a va rezolva toate certurile și ciocinirile de personalitate.


Săgetător


Viața clocotește în tine și vei fi într-o stare de fericire cum rar ți-a fost să trăiești până acum. Spiritul și energia ta te vor ajuta să faci toate lucrurile bine atât în viața personală, cât și la muncă.

Capricorn


Vei începe ziua cu vervă și viață și vei părea o cu totul altă persoană la locul de muncă. Va exista o schimbare vizibilă în modul tău de lucru, mai ales în ceea ce privește nivelul de energie și concentrare.

Vărsător


Vrei să răspândești pace și bucurie pentru tot în jur și astăzi s-ar putea să reușești asta.
Cu toate acestea, poate fi necesar să îți sacrifici propriile dorințe și interese în acest scop. Este un lucru nobil să fii un aducător de pace.


Pești


Banii vor fi în centrul atenției astăzi. Conturile bancare, economiile și împrumuturile îți vor domina gândurile și vorbele. Să câștigi mai mult va fi obiectivul tău principal și te vei concentra pe acele metode care crezi că îți vor aduce profit.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod