Celebrități care au devenit părinți la o vârstă înaintată

A deveni părinte la o vârstă înaintată e ca și cum ai încerca să joci un joc video fără a avea nici cea mai vaga idee despre cum funcționează controlerul.
 
Avantaje? Cu siguranță vei avea mai mulți bani pentru a-i cheltui pe toate jucăriile extravagante pe care le-ar putea dori un copil.
 
Dezavantaje? O să-ți amintești de ele atunci când vei încerca să te joci de-a v-ați ascunselea cu cel mic și vei realiza că genunchii tăi nu mai sunt ce au fost odată. Dar, în lumea strălucitoare a celebrităților, normele par să fie mai degrabă orientative decât obligatorii, existând  numeroase exemple de vedete care au ales să devină părinți la o vârstă înaintată.
 

Iată câteva exemple notabile:

  
 
 
 



1 din 11

Robert De Niro

 

De curând, Robert De Niro, faimosul actor de la Hollywood, în vârstă de 79 de ani, a confirmat că a devenit tată pentru a șaptea oară. A dezvăluit această veste într-un interviu cu ET Canada despre următorul său film, intitulat "About My Father". Când a fost întrebat despre faptul că este tată a șase copii, actorul premiat cu Oscar a răspuns: "De fapt, șapte... tocmai am avut un bebeluș." Cine este mama? De Niro păstrează misterul, așa cum ne-a obișnuit. Actorul are șase alți copii din relațiile anterioare cu trei femei. De Niro este cunoscut pentru viața sa privată discretă, așa că nu este surprinzător că a ales să păstreze detaliile acestui eveniment departe de ochii publicului.

19 Mai 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod