Horoscop 2021. Cum stai cu dragostea anul acesta, în funcție de zodia ta

Citește Horoscop 2021! Descoperă cum vei sta cu dragostea în 2021 şi vezi ce poţi face pentru a o îmbunătăţi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Conform previziunilor pentru 2021, nativii îndrăgostiți vor obține rezultatele dorite anul acesta. Cu toate acestea, începutul anului nu va fi atât de bun pe cât ți-ai dori. Dar, perioada din aprilie până în septembrie se va dovedi foarte avantajoasă pentru viața ta amoroasă. În acest timp, tu și partenerul/a de viață veți rămâne îndrăgostiți unul de celălalt și ați putea chiar decide să vă căsătoriți. Te vei bucura de fiecare moment alături de persoana iubită și te vei simți cu adevărat fericit/ă și optimist/ă. De asemenea, ați putea planifica împreună să mergeți într-o călătorie. Trebuie să-ți iei unele măsuri de precauție la mijlocul lunii noiembrie, deoarece viața ta sentimentală poate trece prin situații stresante, iar familia partenerului/ei de viață va fi cauza principală a tuturor problemelor. Într-o astfel de situație, va trebui să acorzi prioritate relației tale și să îi explici celui/ei de lângă tine cum stă treaba. Disputele din cuplu pot apărea și între iunie și iulie din cauza impactului nefavorabil al tranzitelor planetare asupra vieții tale. Utilizarea excesivă a telefonului mai mult decât este necesar va fi singurul motiv din spatele certurilor voastre. Într-o astfel de situație, îndepărtează-te de tehnologie cât mai mult posibil și utilizeaz-o doar atunci când situația o impune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața ta amoroasă nu va fi una ieșită din tipare anul acesta. Vei petrece momente memorabile alături de partenerul/a de viață. Cu toate acestea, vor exista și situații stresante din cauza faptului că persoana iubită nu îți oferă timpul și atenția de care ai nevoie. În ciuda acestui fapt, amândoi veți încerca să vă rezolvați disputele, făcând eforturi din când în când. Lunile mai și septembrie îți vor aduce momente minunate în ceea ce privește dragostea. În tot acest timp, amândoi vă veți apropia unul de celălalt și vă puteți planifica, de asemenea, o escapadă romantică. Indiferent de confruntările pe care le veți avea, cel/cea de lângă tine nu te va părăsi și nici invers. Pe de altă parte, atenție mare, pentru că unele discuții pot apărea între voi din cauza unei a treia persoane. Dacă ies la iveală dovezi concrete despre infidelitatea oricăruia dintre voi, poate ar trebui luată în considerare și despărțirea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul acesta va fi unul bun în ceea ce privește viața ta sentimentală. La început de 2021, adică între ianuarie și februarie, este foarte probabil să te căsătorești cu dragostea vieții tale. Fericirea va predomina în viața ta amoroasă, iar tu și persoana iubită veți petrece clipe de neuitat împreună. Pe de altă parte, unii nativi s-ar putea confrunta cu situații critice. În acest caz, dacă îți iubești cu adevărat partenerul/a, atunci vei reuși să depășești acele provocări. Pe de altă parte, dacă ești infidel/ă, rezultatul va fi total opus. Începutul anului va fi favorabil, însă apoi va trebui să ai grijă să îi acorzi atenție persoanei iubite și nu să îți pierzi timpul pe lucruri fără sens. Încearcă să clarifici orice îndoială fără să te angrenezi în luptă. Dacă cel/cea de lângă tine va fi nevoit/ă să plece de lângă tine în interes de serviciu, rămâneți conectați la telefon și comunicați des. Lunile ianuarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie și septembrie se vor dovedi a fi cele mai bune luni pentru tine. Pe durata lor, poți lua o decizie importantă legată de viața ta amoroasă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața nativilor îndrăgostiți va fi mai bună în acest an. Dacă te încadrezi în această categorie, așteaptă-te la multă iubire de la începutul anului până în februarie. Cu toate acestea, de atunci până la jumătatea lunii martie, te poți confrunta cu unele probleme. Dar din martie până la mijlocul lui aprilie, lucrurile vor reveni din nou la normal și te vei simți mai apropiat/ă de partenerul/a de viață și vei fi capabil/ă să împărtășești totul cu el/ea. Lunile mai, august și septembrie vor fi, de asemenea, bune. Cu toate că, în această perioadă, astrele vor continua să te testeze aruncându-ți obstacole. Dar tu și persoana iubită veți înfrunta cu curaj fiecare provocare și veți încerca să vă consolidați relația. Pe tot parcursul anului, menține-ți încrederea în persoana de lângă tine. În unele situații, vei resimți o creștere a nivelului de stres și o presiune suplimentară. Prin urmare, trebuie să rezolvi problemele și neînțelegerile atunci când ele apar.

Leu(22 iulie - 22 august)

Horoscopul pentru 2021 prezice câteva schimbări pozitive pentru tine în ceea ce privește viața amoroasă. Dacă ești îndrăgostit/ă, poți avea parte de o mare surpriză, în special între aprilie și septembrie. Impactul pozitiv al astrelor va avea rezultate vizibile și concrete între noiembrie și decembrie. În acest timp, poți lua decizia de a te căsători cu dragostea vieții tale. Este un an al deciziilor mari care îți vor aduce fericire în viața sentimentală. Dacă ești încă singur/ă, Horoscop 2021 dezvăluie că vei întâlni o persoana specială printre prietenii tăi, care poate deveni partenerul/a tău/ta de viață în viitor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Conform Horoscop 2021 pentru Fecioară, dacă ai un iubit/ă, vei avea un an bun per ansamblu. Cu toate acestea, vor exista și părți mai puțin plăcute. Începutul acestui an și luna decembrie se vor dovedi a fi o provocare pentru tine. În tot acest timp, astrele te sfătuiesc să nu te cerți cu persoana iubită, altfel se pot observa efecte negative asupra relației tale. În restul timpului, totul va fi roz între tine și partener/ă. De la sfârșitul lunii ianuarie până în februarie și apoi din iunie până în iulie, te vei bucura de multă iubire și afecțiune. Datorită acestui lucru, relația voastră va deveni mai puternică și se va consolida în continuare. În general, viața ta sentimentală va fi bună și vei avea succes în ceea ce îți propui și dorești.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Conform Horoscop 2021 pentru Balanță, va fi un an foarte bun pentru îndrăgostiți. Dacă te încadrezi în această categorie, ai toate șansele să obții ceea ce îți dorești în dragoste, inclusiv să te căsătorești. Îți va plăcea să-ți petreci timpul cu persoana iubită, amândoi vă veți simți mai atrași unul de celălalt. Perioada cuprinsă între aprilie și septembrie îți va aduce fericire. Partenerul/a de viața va depune eforturi pentru ca relația voastră să devină mai puternică, ceea ce te va face fericit/ă. De asemenea, previziunile astrelor indică o călătorie romantică într-o zi specială precum Ziua Îndrăgostiților. Februarie-iulie și apoi decembrie vor fi cele mai importante luni pentru viața ta amoroasă. Vei putea să îți consumi iubirea fără prejudecăți și vei primi vești minunate privitor la relația ta. Sunt șanse ca partenerul/a să primească slujba mult dorită, ceea ce te va face să te simți mândru/ă. În general, 2021 va fi minunat pentru tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Conform Horoscop 2021, viața sentimentală a Scorpionului va avea parte de suișuri și coborâșuri în acest an. Te-ai putea confrunta cu unele probleme dacă ești căsătorit/ă, dar, de asemenea, există șanse mari să te îndrăgostești și mai tare de persoana iubită. Dacă ești singur/ă, mai ai de așteptat până să simți fiorul dragostei. Există riscul ca încrederea în partenerul/a de viață să scadă, motiv pentru care cel mai bine ar fi să ștergi cu buretele neînțelegerile dintre voi și să păstrați lucrurile transparente. Pe tot parcursul acestui an, nu lăsa nici o terță persoană să intervină în relația ta. Lunile aprilie și septembrie vor fi cel mai puțin favorabile, este posibil ca amândoi să fiți nevoiți să stați departe unul de altul din anumite motive. Într-o astfel de situație, încercați să comunicați mai mult și continuați să vă împărtășiți gândurile și sentimentele. Perioada din martie până în aprilie va fi bună pentru îndrăgostiți. Cu toate acestea, conflictele vor apărea de la finalul lunii aprilie. Perioada de după septembrie pare favorabilă pentru căsătorie, iar familia ta îți va sprijini decizia cu inima deschisă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Conform Horoscop 2021 pentru Săgetător, viața ta amoroasă va fi afectată în mod major anul acesta. Chiar dacă partenerul/a de viață te iubește cu adevărat, disputele dintre voi doi vor fi vizibile clar. Vei fi excesiv de sensibil/ă și te vei aprinde destul de repede. În luna februarie e momentul perfect pentru a planifica o călătorie cu iubitul/a în încercarea de a vă apropia. În tot acest timp, vei depune constant eforturi pentru a rezolva fiecare dispută. Conjuncția planetară va aduce mai multe conflicte în viața ta amoroasă decât de obicei. Lunile aprilie, iulie și septembrie se vor dovedi cele mai bune în ceea ce privește dragostea, iar martie cea mai rea. Acestea fiind spuse, astrele te sfătuiesc să îți controlezi temperamentul și să îți măsori cu atenție cuvintele. De asemenea, nu permite unei a treia persoane să se amestece între voi doi, altfel lucrurile se pot agrava.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Conform Horoscop 2021 pentru zodia Capricorn, noul an va fi unul bun pentru tine în ceea ce privește viața amoroasă. Vei reuși în dragoste pe tot parcursul anului și vei obține fericire neașteptată. Relația dintre tine și iubit/ă va înflori și veți petrece momente de neuitat unul cu celălalt. De asemenea, anul acesta vei face multe eforturi pentru a câștiga inima persoanei pe care o iubești. Predicțiile arată că anul acesta iubitul/a tău va fi cel mai fericit și va avea o dorință mai puternică de a face orice pentru a menține această frumoasă relație de dragoste. În luna mai, există șansa unei căsătorii. De la începutul acestui an până în luna mai pare să fie o perioadă specială pentru tine. Acesta este momentul în care te vei apropia de partenerul/a de viață. Potrivit Horoscop 2021 pentru Capricorn, ați putea planifica amândoi să plecați într-o călătorie. Cu toate acestea, trebuie să eviți orice dipută care ar putea să apară în relația ta în luna martie și între lunile iulie și august. În caz contrar, iubitul/a tău poate deveni supărat/ă pe tine. Această situație nu e benefică și îți poate distrage atenția de la ce este cu adevărat important. La sfârșitul acestui an, din cauza tranzitelor planetare, pot apărea mai multe ciocnici între voi din cauza ego-ului vostru. Într-un astfel de caz, ar fi mai bine pentru tine să comunici deschis cu persoana iubită și să rezolvi orice problemă. În afară de asta, anul 2021 va părea un vis frumos pentru tine.

Citește și: Cum să faci un Berbec să se îndrăgostească de tine?

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Conform Horoscop 2021 pentru Vărsător, anul acesta va fi bun pentru viața ta amoroasă. Iubitul/a va reuși să-ți fure definitiv inima cu gesturile sale adorabile. Intensitatea iubirii va râmâne ridicată pe tot parcursul anului. Dacă amândoi aveți același scop, e posibil să luați o decizie importantă privitoare la relația și viitorul vostru. Tranzitul lui Jupiter din aprilie în semnul tău poate aduce o căsătorie în ultima parte a anului. Deși anul 2021 va fi bun pentru tine, totuși va trebui să depui mai multe eforturi pentru a înțelege situațiile cu care partenerul/a de viață se confruntă, deoarece e posibil ca acesta să fie nevoit să plece de lângă tine în interese de serviciu, lucru care te poate supăra.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Anul acesta vor apărea unele necazuri în viața ta amoroasă, mai precis în relația ta. Încă de la începutul lui 2021, va trebui să te confrunți cu urcușuri și coborâșuri în materie de dragoste. După asta, însă, de la sfârșitul lui ianuarie până la sfârșitul lui aprilie va fi ceva mai bine. Pe parcursul acestor luni, poți decide să te căsătorești cu partenerul/a, iar familia te va sprijini. Dragostea pe care v-o purtați unul altuia va crește în ultima parte a anului, în principal între 15 septembrie și 20 noiembrie. Cu toate acestea, disputele nu vor lipsi, dar vor fi constructive. Va trebui să fii atent/ă între 2 iunie și 20 iulie. În caz contrar, încăpățânarea ta poate duce la o ceartă serioasă cu persoana iubită. Conform Horoscop 2021 pentru Pești, ultima lună a anului, adică începând cu 5 decembrie, va fi cel mai bun moment pentru viața ta sentimentală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod