Ce să faci când un Leu te ignoră?

Ai o relație cu un Leu sau ai pus ochii pe unul, iar el te ignoră? Află tot ce trebuie să faci în această situație!

Un lucru este cert: dacă ajungi să te cerți cu un Leu sau îl faci să se supere, el te va ignora. Se folosește de tăcere pentru a-ți da o lecție.

Leului îi place dramatismul și se aprinde foarte repede, așa că nu e prea greu să-l superi, chiar dacă încerci din răsputeri să nu o faci.

Leului îi place atenția, dar vrea o atenție autentică.

Deci, ce să faci când un Leu te ignoră?


Leul nu ține nimic în el, așa că îți vei da seama că e supărat pe tine prin faptul că te ignoră. Singurul lucru bun pentru tine este că Leului nu îi place să țină supărarea o perioadă lungă de timp.

Deci, dacă e nevoie de scuze, cu cât o faci mai devreme, cu atât e mai bine pentru amândoi.

Citește și: 5 zodii cu care Săgetătorul poate avea o relație de vis



Leul vrea să rezolve problemele cât mai repede posibil, deoarece nu îi place să fie frustrat și agitat.

Știm cu toții că Leul se poate supăra cu ușurință. Totuși, nu tot timpul este degeaba.

Iată ce trebuie să faci atunci când un Leu te ignoră:


Arată-i că îți pasă

Leului nu îi plac scuzele false. Un Leu te va aprecia dacă îi arăți că, de fapt, îți pasă cu adevărat de el și că ești original. Trebuie să treci și prin foc ca să îi demonstrezi că îți pasă, deoarece el își poate da seama imediat când nu ești sincer cu el.



Înțelege că și tu ești puternic/ă

Leului îi place ca oamenii să se simtă confortabil în prezența lui. Îi place să îți arăți vulnerabilitatea, dar să nu dai semne de slăbiciune. Dar, nu fi nici prea puternic/ă, pentru că un Leu trebuie să simtă că deține controlul!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 



Încearcă să nu fii pesimist/ă

Un Leu prosperă cu pozitivitate și susținere și, dacă îi strici starea de spirit sau îi vei fura lumina reflectoarelor, atunci te va scoate din viața lui. Unui Leu nu-i place ca oamenii să fie triști în jurul lui, deoarece asta îi strică dispoziția.

Dacă nu îi asculți sfatul de a încerca să rămâi pozitiv, el te va ignora până când o vei face.

Încearcă să te ridici la standardele lui

Leu te va ignora dacă nu îi îndeplinești standardele. Leului îi plac oamenii care îl complimentează și care vor fi sau vor încerca să fie la fel de minunați ca și el. Dacă îți lipsește strălucirea și energia lui pozitivă, atunci nu prea ai ce căuta în viața lui.

Fă-te auzit/ă

Un Leu poate ignora cu ușurință pe cineva care se face nevăzut și neauzit. De fapt, tăcerea este chiar enervantă pentru el. Un Leu apreciază, de fapt, când cineva se ridică și își susține punctul de vedere.
Ar trebui să-i demonstrezi unui Leu că știi ce vrei și că poți mai mult. Un Leu vrea mai mult decât o simplă scuză. Un Leu vrea să demontrezi că poți. Vrea să știe că ești suficient de puternic pentru a te face auzit. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod