Cele mai frumoase manichiuri pentru Revelion. 30 de idei

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Îți place glitterul și adori nuanțele metalice? Revelionul este ocazia perfectă de a le include în manichiurile tale. Descoperă 30 de idei pentru modele nail art de Revelion.
Strălucirea este alegerea perfectă pentru noaptea dintre ani. Poți include glitterul în manichiura ta în numerose moduri, de la unghiile acoperite integral cu particule strălucitoare și până la detalii delicate aplicate pe unghiile tale. 

Atunci când optezi pentru o ojă cu glitter care să-ți acopere integral unghiile, ai grijă să alegi una care conține multe particule strălucitoare, ce oferă o acoperire perfectă. Poți colora toate unghiile cu glitter sau numai una dintre ele.
De asemenea, încearcă manichiura french reinventată, în care să folosești glitterul pentru a pune accent asupra vârfurilor.

Nuanțele sexy de roșu sunt o opțiune clasică în materie de culori pentru manichiuri elegante. Dacă nu știi ce să alegi, roșul este varianta ideală pentru unghiile tale. Avantajul este acela că se potrivește oricărei ținute pentru petrecere.

În afara strălucirii pe care o obții folosind glitterul, mai poți realiza o manichiură strălucitoare cu ajutorul ojei metalice.
Produsele disponibile în prezent te ajută să creezi o manichiură de-a dreptul spectaculoasă. Dacă alegi o ojă în nuanțe metalice de calitate bună, vei obține o acoperire perfectă și un efect metalizat care va atrage toate privirile. În afara variantelor obișnuite de auriu, argintiu sau arămiu, ai la dispoziție și tonuri interesante precum auriu rose sau gri metalizat.

Manichiura french, atât de mult folosită în urmă cu numai câțiva ani, este transformată în prezent în nenumărate variante.
De la vârfuri colorate în roșu, negru, glitter, nuanțe metalice sau aceeași culoare cu cea a unghiei, dar în variantă mată, toate acestea sunt câteva idei de manichiură french pe care să le încerci de Revelion.

Contrastul puternic dintre o ojă mată și un glitter este alegerea ideală pentru o manichiură foarte interesantă de Revelion. Folosește o ojă mată închisă la culoare pentru ca efectul să fie și mai dramatic. În loc să investești în oje cu finish mat, cumpără un singur gel pentru matifiere, care te va ajuta să transformi orice ojă clasică într-una mată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod