Horoscop 2 decembrie: Berbecul trăiește o bucurie mult așteptată

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec

 

Nimic nu-ți putea face ziua mai bună așa cum o fac cei care îți recunosc meritele. Recunoașterea meritelor a fost mereu o noțiune care te-a afectat și, în sfârșit, s-a făcut dreptate la acest capitol. Bucură-te din plin de aceste moment! Meriți!

 

Taur

 

Ai chef să faci ceva ce n-ai mai făcut până acum și stai pe gânduri în alegerea celei mai nebunești chestii pe care o poți face. S-ar putea să alegi un sport extrem sau să dai o fugă într-un alt oraș. Orice variantă ai alege, vei fi foarte fericit/ă! 

 

Gemeni

 

E o zi în care nu te vei înțelege cu nimeni.

Natura ta duală îi va confuza și pe cei apropiați, astfel încât nu vor mai ști dacă să se apropie sau să păstreze distanța în ceea ce te privește. Ai grijă să nu rănești persoane la care ții, de fapt, foarte mult! 

 

Rac 

 

S-ar putea să ai un mic conflict cu persoana iubita. Ai grijă și măsoară-ți cuvintele pentru a nu ajunge să spui lucruri care dor și care vor lăsa răni adânci definitiv. Nu e ușor, dar nici imposibil să te controlezi! 

 

Leu 

 

După mult timp, reușești să te rupi de rutina ta și să dai curs invitației unor prieteni. Te vei bucura de compania lor, vei afla lucruri noi și va veți bucura de experiențe inedite împreună.

Va fi o zi de neuitat! 

 

Fecioară

 

Aveai în plan să-i faci o surpriză persoanei iubite, dar lucrurile nu decurg așa cum îți dorești. S-ar putea să descoperi informații care să te facă să dai înapoi și să vrei să-ți trăiești dezamăgirea în singurătate. 

 

Balanță

 

Primești vești bune pe plan financiar și acest lucru îți luminează ziua. Ești atât de legat de aspectul financiar, încât îți e de ajuns să știi că vei obține câștiguri și vei vedea viața cu alți ochi. 

 

Scorpion

 

Nu e nimic imposibil dacă îți dorești suficient. S-ar putea să întâmpini ceva dificultăți azi în realizarea planurilor tale, dar faptul că îți dorești foarte mult să se întâmple va fi suficient.

Azi vei reuși orice ți-ai propune! 

 

Săgetător

 

Ziua începe în liniște și nimic nu pare să se modifice. Un telefon din partea unui prieten, spre seară, te poate duce mai aproape de ceea ce îți dorești. S-ar putea să cunoști o persoană care te va fermeca! 

 

Capricorn

 

Ai o zi agitată. S-au adunat atât de multe de rezolvat, încât nu le mai faci față. Pe plan personal, ai mici neînțelegeri cu o persoană apropiată și s-ar putea să fie nevoie să-ți recunoșți înfrângerea. Nu ai suficiente argumente pentru a câștiga! 

 

Varsător

 

Ziua începe prost și se termină foarte bine.

Ce se întâmplă în timpul ei aproape că nu mai contează. Sfatul astrelor este să fii mai atent la nevoile celor din jurul tău și totul va fi bine. 

 

Pești 

 

Nu știi ce să faci în weekendul care vine, ai prea multe propuneri și asta îți produce o stare de tensiune. Alege ce crezi că ți-ar face bine, la prima vedere. Prea multă tergiversare nu aduce nimic bun nimănui! 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod