Horoscopul banilor pentru luna decembrie: Fecioara trebuie să tragă linie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan financiar şi vezi cum să atragi norocul de partea ta.
Urmează o lună plină de provocări! Toate zodiile sunt predispuse la cheltuieli, iar sezonul sărbătorilor nu face decât să sporească această tendință. 
 
 
Iată ce spune horoscopul banilor pentru luna decembrie 
 

Berbec


Luna decembrie începe bine pentru tine. Te așteaptă schimbări pe plan profesional, fie o avansare, fie o schimbare de job, oricum ar fi avantajul financiar este substanțial. Toate acestea sunt o recunoaștere a muncii tale de până acum. Este momentul să uiți toate perioadele dificile de peste an și să privești înainte cu încredere!

Taur


Este luna în care orgoliul trebuie gestionat cu moderație.
Pe plan profesional, lucrurile stau bine atâta vreme cât ești echilibrat/ă în tot ceea ce faci. Relațiile de muncă joacă un rol foarte important și trebuie să ai grijă. Diplomația te va ajuta să ajungi unde îți dorești. Este foarte posibil ca în această lună să apară oportunitatea la care visezi.

Gemeni


Este o lună în care faci cheltuieli inutile fără măsură, așa că bugetul tău va fi considerabil afectat. Spre finalul lunii te vei confrunta cu câteva zile depresive din cauza lipsei banilor, mai ales că îți dorești să iei și cadouri celor dragi. 
  

Rac


Va fi o lună bună din punct de vedere financiar.
Dacă îți doreai o schimbare pe plan profesional, acum este momentul să acționezi. În special, în a doua jumătate a lunii, toate acțiunile tale vor fi încununate de succes, astfel încât îți vei permite luxul de a rezerva o vacanță extravagantă pentru vara următoare.

Leu


Trebuie să ai grijă la cheltuieli în această lună și să-ți faci planul pe termen lung. Trebuie să eviți orice subiect controversat cu colegii și partenerii de afaceri, fii diplomat/ă și banii vor veni spre tine de unde te aștepți mai puțin.
Ultima parte a lunii va fi cea mai norocoasă din acest an pentru tine.

Fecioară


Ai cam cheltuit fără măsură până acum și e momentul să tragi linie. Nu doar că nu mai ai bani, dar ai intrat și în alte fonduri. Data viitoare, ar fi bine să fii cu un ochi și pe ce mai ai în portofel sau pe card. Vei reuși să te redresezi puțin pe final de lună, dar trebuie să rămâi chibzuit/ă în continuare.
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod