Horoscop 1 decembrie: Capricornul cade în propria capcană

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!


Berbec 

Dacă ai reușit să-ți iei câteva zile libere, te vei bucura din plin de ele. Dacă, în schimb, te-ai gândit că poți rezolva alte lucruri în aceste zile, s-ar putea să fii dezamăgit. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg!

 

Taur

 

O zi minunată pentru o reuniune cu prieteni vechi. Ai amânat prea mult acest moment și nu credeai că mai e posibil. Spre finalul zilei, te vei bucura de compania unei persoane foarte dragi din trecutul tău. 

 

Gemeni

 

Un telefon neașteptat schimbă radical planurile acestei zile. Fie că e vorba de ceva pe plan profesional, fie că e pe plan personal, lucrurile nu sunt atât de rele cum ți se par la prima vedere.

Ai încredere și analizează totul cu calm! 

 

Rac

 

Ziua începe cu ceva neclarități în familie, mai ales dacă aveți copii. Cu mult calm, lucrurile se pot rezolva ușor. În a doua jumătate a zilei, va puteți bucura de un moment de respiro și veți descoperi cu uimire că aveați, de fapt, foarte mare nevoie de așa ceva. 

 

Leu

 

Este ziua schimbărilor. E nevoie de intuiția pentru care Leii sunt atât de vestiți pentru a lua decizii rapid. Depinzi foarte mult și de alegerile celorlalți, dar asta nu îți va afecta puterea de analiză pentru a lua cea mai bună alegere.  

 

Fecioară

 

Nu te culca pe o ureche. Nu lăsa pe alții ce poți face tu, de fapt! Chiar dacă ești genul de om care are încredere să delege responsabilități, această zi nu e indicată pentru așa ceva.

Acționează pe cont propriu! 

 

Balanță

 

Uneori, a avea familia alături e cel mai frumos lucru de pe pământ. Nu și azi, când ai atâtea probleme pe cap și familia are nevoie de tine. Prea multe secrete te pot sabota și îți pot face viața grea. Cel mai bine ar fi să le spui celor dragi ce te apasă! 

 

Scorpion

 

Cu fiecare zi care trece te apropii de momentul de care îți cel mai frică. Fie că ai un deadline la locul de muncă, fie că le-ai promis celor dragi că faci anumite lucruri, acest fapt s-ar putea să nu-ți producă nicio plăcere și să vezi totul ca pe o corvoadă. Încearcă să găsești cea mai eficientă cale! Sigur există una! 

 

Săgetător

 

Ți se pare că viața ta e searbădă, că nu se întâmplă nimic, nu te mai bucură nimic și peste tot în jurul tău auzi numai de probleme.

Ieși din acest blocaj! Sigur că dacă te vei axa numai pe minusuri, vei vedea numai minusuri. Încearcă optimismul! O să-ți prindă bine! 

 

Capricorn 

 

Cazi în propria capcană. Lucruri pe care le-ai gestionat greșit de la bun început, ajung acum să te lovească mai tare decât crezi. Vei regreta acum deciziile pe care nu le-ai luat la timpul potrivit, dar va trebui să-ți asumi. Lucrurile sunt așa pentru că și tu ai contribuit la asta! 

 

Vărsător

 

E o zi perfectă pentru a petrece timp cu familia, deși ai multe proiecte pe plan profesional și e foarte greu să deconectezi de la ele. Până la urmă, o zi în familie te va umple de energie și îți va deschide ochii pentru noi oportunități în proiectele tale. 

 

Pești 

 

Lecțiile de azi nu vin cu nimic în plus, sunt doar niște confirmări.

Sinceritatea față de cei din jurul tău ți-a lipsit cu desăvârșire în ultimul timp și acum simți că i-ai dezamăgit pe toți. Nu e niciodată prea târziu pentru o a două șansă. Trebuie doar s-o ceri!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod