Dieta și zodiile. Tot ce trebuie să știi despre dieta potrivită pentru fiecare semn zodiacal!

Se pare că totul este scris în stele, de la noroc în dragoste, bani sau afaceri până la felul în care ne descurcăm cu anumite diete și determinarea cu care le urmăm pentru a ajunge la rezultatele mult dorite.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecii sunt extrem de atenți felul în care arată și sunt foarte preocupați de aspectul lor fizic și de sănătate. Prin urmare, nu le place să fie supraponderali.

Încep orice dietă cu entuziasm, dar tind să se plictisească repede și să o abandoneze dacă rezultatele nu apar suficient de rapid și să înceapă, plini de speranță și curaj, un alt regim.

Din cauza naturii lor foarte impulsive, urăsc orice vine cu o restricție și le este foarte greu să se țină de un program mult timp, așa că trebuie să învețe ce este răbdarea.

O modalitate de a urma o dietă ar fi să concureze cu altcineva, pentru că se știe că dorința lor de a câștiga îi motivează suficient pentru a da tot ce e mai bun.

Este bine să pună accentul pe proteine, deoarece aminoacizii din proteine hrănesc creierul, partea corpului care caracterizează Berbecul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt semne fixe de pământ și nu se lasă atrași de ultimele tendințe în materie de cure de slăbire. Preferă întotdeauna metodele naturale, deși sunt mai lente.

Sunt bine organizați și tenacitatea lor îi va determina să nu renunțe odată ce au început o dietă, oricât de încet apar rezultatele.

E adevărat, au și un metabolism destul de leneș și nici nu le place să facă sport, așa că este destul de greu să slăbească. Un lucru care le-ar fi de folos și ar îmbina utilul cu plăcutul ar fi să-și cultive propriile legume.

Ar fi bine să evite dulciurile sau alimentele prea grase, deoarece tipicul Taur are de obicei probleme cu greutatea, mai ales în zona burții.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au așteptări mari și sunt foarte nerăbdători, așa că au tendința de a arde calorii destul de repede, dar nu neapărat să slăbească.

Sunt însă extrem de optimiști și iubesc schimbările de orice fel, așa că au motivația necesară pentru a-și schimba stilul de viață pentru a slăbi.

De multe ori au nevoie de un prieten care să-i liniștească dacă rezultatele nu apar atât de repede pe cât și-au imaginat și ar trebui să stea departe de cântar, pentru a evita o posibilă nevroză cauzată de cântărirea excesivă.

În rest, trebuie să-și acorde suficient timp să se așeze și să se bucure efectiv de o masă echilibrată, mai degrabă decât să o mănânce în picioare, cu ochii pe ceas. Un alt risc ar fi să vorbească despre dietă mult mai mult decât să o pună în practică.

Este bine să evite fast-food-ul și trebuie să-și facă timp să mănânce organizat și relaxat, pentru a-și calma nervii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racii adoră să mănânce și să-i hrănească pe alții. Dacă sunt supraponderali, de obicei le ia ani de îngrijorare înainte de a decide să ia măsuri în acest sens și să înceapă o dietă.

În plus, au tendința de a mânca pe fond emoțional, asociind mâncarea cu momentele fericite din copilărie și se raportează la mâncare și alimentație ca dovezi de grijă și iubire. Din acest motiv, nu este de mirare că nu pot să țină dietă.

Când o vor face, totuși, o vor ține până când vor apărea rezultatele. Tot ce au nevoie este un motiv suficient de bun pentru a începe. Au tendința de a păstra anumite bunătăți non-dietetice ascunse într-un sertar.

Este bine să evite alimentele nesănătoase din copilărie. De asemenea, trebuie să înceteze să mănânce emoțional pentru a-și controla sentimentele și a evita tulburările digestive.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru Leii preocupați de greutatea lor, dieta este o chestiune spinoasă. Dacă există o dietă care le promite rezultate rapide, se entuziasmează și reușesc să slăbească rapid.

Din păcate, însă, rezultatele nu sunt de lungă durată. De aceea este important să aleagă un regim ceva mai lent, dar cu rezultate fiabile pe termen lung.

Au nevoie de aprecierea și sprijinul celor din jur, așa că prietenii sau familia ar trebui să facă bine să ofere feedback pozitiv despre cât de bine arată și cât de mult au slăbit.

Ideal ar fi să-i ignore pe cei care îi critică eforturile. Un alt sfat ar fi înlocuirea sosurilor bogate în carbohidrați cu marinate mai ușoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele perfecționiste vor întâmpina dificultăți, tocmai din cauza dorinței lor de a face totul conform cărții.

Pierderea în greutate poate fi o adevărată încercare, în ciuda perspectivei pozitive. Simțul lor practic le face să aleagă cele mai potrivite diete, la care renunță, din cauza faptului că au așteptări nerealiste și ajung astfel să-și piardă din entuziasm în loc de kilograme.

O soluție optimă pentru Fecioare ar fi să se alăture unui grup de suport, pentru a face față mult mai ușor posibilelor dezamăgiri.

Ideal ar fi să alegeagă alimente bio, deoarece Fecioarele guvernează pielea, care este predispusă la alergii, cauzate, printre altele, de aditivii alimentari și pesticidele.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Extrem de conștienți de aspectul lor, Balanțele tind să aibă un metabolism destul de lent și să se îngrașe destul de ușor, în principal pentru că iubesc dulciurile și nu sunt prea hotărâte să facă mișcare.

Au nevoie de multă motivație pentru a începe o dietă, care, evident, trebuie să fie echilibrată și sănătoasă. În plus, trebuie să mănânce o idee mai puțin decât de obicei, pentru a slăbi mai repede.

Ideal ar fi să-și facă un abonament la sală pentru mai multă disciplină sau să încerce să urmeze dieta alături de cel mai bun prieten, cu care pot împărtăși diverse experiențe legate de aceasta. Indiferent ce aleg, trebuie să fie o opțiune care îi echilibrează pe plan intern, în primul rând.

Alimentele bogate în potasiu, precum bananele, frunzele verzi, iaurtul și peștele sunt cele mai recomandate alimente pentru Balanțe la dietă, mai ales că Balanța trebuie să acorde atenție sănătății rinichilor, iar nivelul optim de potasiu menține rinichii sănătoși.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Extrem de hotărâți și foarte bine organizați, dacă Scorpionii plănuiesc să slăbească, atunci nimeni și nimic nu le va sta în cale.

Dacă responsabilitățile lor zilnice îi împiedică să-și atingă obiectivele, atunci Scorpionii devin foarte anxioși.

În plus, au tendința să se cufunde atât de adânc în programul de dietă, deoarece exagerează adesea, fie mâncând prea puțin, fie făcând prea mult exerciții fizice, acestea sunt capcane pe care trebuie să le evite.

Nu le spun altora că sunt la dietă, dar acceptă complimentele lor zâmbind enigmatic și bucurându-se de secretul lor.

Scorpionii guvernează tractul digestiv și au tendința de a suferi de constipație, așa că au nevoie de o dietă bogată în fibre.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii pot ține foarte ușor o dietă și slăbesc destul de repede, deoarece le place să facă mișcare.

Cu toate acestea, ideal ar fi să încerce să-și limiteze antrenamentele folosind un program specializat de slăbit, deoarece ei sunt predispuși la excese de orice fel.

Abstinența alimentară poate fi un adevărat test, deoarece sunt gurmanzi și trebuie să fie realiști cu privire la ceea ce pot obține dintr-o dietă.

Trebuie să aleagă înlocuitori dietetici pentru smântână, sare și zahăr, deoarece Săgetătorii guvernează ficatul, iar alimentele grele și grase îi fac să se simtă inconfortabil.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Extrem de hotărâți și capabili, Capricornii sunt hotărâți să meargă până la capăt și să sacrifice orice pentru a-și atinge obiectivele, ceea ce se aplică și eventualelor diete.

De obicei, nu sunt predispuși să se îngrașe mult, dar atunci când o fac, nu au nicio problemă să scape de kilogramele în plus.

Nu acceptă sfaturi de la cei din jur atunci când urmează o dietă, lucru care poate fi dăunător pentru ei, uneori.

Pentru ei, un program ușor de exerciții și o dietă simplă sunt tot ce au nevoie, dar problema este că sunt cu atât mai mulțumiți cu cât regimul este mai sever. O completare potrivită la dietă ar fi practicarea unor discipline precum Tai Chi sau aerobic.

Capricornii guvernează oasele, prin urmare, un aport optim de calciu este esențial pentru menținerea sănătății lor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Diete ciudate, fade sau suplimente alimentare, Vărsătorii știu cel mai bine ce își doresc, uneori personalizându-le și adaptându-le la stilul lor de viață.

Dar, odată ce o dietă este adoptată, rareori renunță la ea, incluzând-o în stilul lor de viață pe termen lung.

Vărsătorii trebuie să învețe că moderația este cheia și să știe când să se oprească. Sunt optimiști și independenți și obțin rezultatele dorite, dar sunt și imprevizibili și destul de individualiști și nu le plac prea multe restricții.

Vărsătorii ar trebui să înlocuiască alcoolul cu bere de ghimbir, care stimulează sistemul circulator pe care îl guvernează.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Imprevizibili, spun una și fac alta și se simt extrem de copleșiți de limitele impuse de o dietă serioasă.

Le place mâncarea grea și se îngrașă destul de ușor, așa că ar prefera o dietă variată.

Le este foarte greu să găsească motivația pentru a începe acest lucru, dar imaginația lor bogată le vine în ajutor și, putându-și imagina cum vor arăta la sfârșitul dietei, se pun mult mai ușor la treabă.

Este bine să practice zilnic yoga, dansul sau meditația, ceea ce îi ajută să-și exprime mult mai ușor sentimentele reprimate sau emoțiile ascunse.

Peștii ar trebui să fie atenți la hidratare, deoarece se poate întâmpla adesea să mănânce, când, de fapt, le este sete. Un alt lucru pe care trebuie să îl evite este abuzul de alcool sau alte substanțe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod